Arnica Halı Yıkama Makinesi: Yetersiz Performans Ve İade Sorunu

Arnica Halı Yıkama Makinesi: Yetersiz Performans Ve İade Sorunu
29 Ekim 2024 16:502.028

Kayseri ipek AVM hilal mağazasından Arnica marka halı yıkama makinesi aldım. Servis evde kutuyu açıp on dakika aparat ve kullanma tarif etti. Yedi iş günü içinde deneme yaptım aparatlar alelade basit. Makine su püskürtmesi yok denecek kadar yetersiz ve yarım saat bir yeri ıslatmasını bekliyorsun. Yıkama değil bu iş bir çile geri iade etmek istedim. Kesinlikle geri iade kabul edemeyiz. Kullanmışsınız dendi. Peki bu ürün ne olacak kullanılmıyor. Geri alınmıyor. Param helal mi.

30 Ekim 2024 07:00 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili Sevilay K., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 30501205 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

30 Ekim 2024 11:05

Değerli Sevilay K., 30501205 numaralı başvurunuzla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz tarafınıza telefonla dönüş sağlamıştır fakat irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşamamıştır. Kısa süre içerisinde iletişim kurabilmek için tekrar arayacağız. Dilerseniz iletişime geçebilirsiniz.. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

31 Ekim 2024 11:15

Değerli Sevilay K., 30501205 numaralı başvurunuzla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz tarafınıza telefonla dönüş sağlamıştır fakat irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşamamıştır. Mail adresinize bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

31 Ekim 2024 12:56

Değerli Sevilay K., 30501205 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Arnica Hydra Rain Plus: İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı

6 Şubat 2025 19:172.222

Arnica Hydra Rain Plus 2400W su filtreli halı yıkama makinesi aldım. Ama sadece bir kez kullanabildim. Daha sonra tekrar...

Arnica Halı Yıkama Makinesi Sorunları Bitmiyor

19 Aralık 2024 22:101.165

18.10.2023'te Arnica marka halı yıkama makinesi satın aldım fakat aldığım günden beri doğru düzgün kullanmak nasip olmad...

Arnica Küçük Ev Aletleri Garanti Kapsamından Değiştirilmeyen Arnica Halı Makinesi Yıkama Ucu

29 Temmuz 2023 18:103.652

Kızım anneler gününde hediye olarak Sıfır Arnica halı yıkama makinesi aldı. Servis geldi 2 dakikada kullanımını gösterdi...

Arnica Küçük Ev Aletleri Buharlı Diye Satılan Ama Buharsız Çıkan Koltuk Yıkama Makinesi

Arnica Küçük EvAletleri Buharlı Diye Satılan Ama Buharsız Çıkan Koltuk Yıkama Makinesi

Dilek
Arnica Kurtarın Beni Bu Cihazdan!

Arnica KurtarınBeni Bu Cihazdan!

Eda
Arnica 4 Adet Yeni Alıyorum İstiyorum!

Arnica 4 AdetYeni Alıyorum İstiyorum!

Hasan

Öne ÇıkanKonular