Özlem sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 16:17

Arnica hydra rain Plus 2400w su filtreli halı yıkama makinesi aldım. Makineyi doğru düzgün kullanamadan iki kere arıza verdi. Müşteri hizmetlerine ulaşamadım. Teknik yetkili servis de hepa filtre değişecek dedi. 250 TL tutuyor dediler.

Yedek parçaları aşırı pahalı bence ve garantili ürünüme bakım yapmak için toplamda 350 TL, yani toplamda 650 TL ücret istediler. Garantili ürün, hadi yedek parçaları ödeyelim, bakım için neden ücret ödüyorum? Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Arnica pişmanlığım oldu. Çok sık kullanmadığım halde devamlı arızalanıyor.

20 Haziran 2024 12:47 (Şikayetten 20 saat sonra)
21 Haziran 2024 22:56

Müşteri hizmetlerine ulaşamadığım için buradan şikayette bulundum ve hiçbir müşteri hizmetleri bana dönüş yapmadı 20 gündür makinem bozuk çok mağdur oldum

24 Haziran 2024 10:34
24 Haziran 2024 14:45

Arnica tarafından arama çağrısı görmedim

24 Haziran 2024 15:12

Değerli Cahit G. , 29118799 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

24 Haziran 2024 15:18

Hiçbir çözüm sunulmadı ücreti ödemem konusunda ısrarlılar Arnica markasını kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum devamlı arıza çıkartan ürün tozlu yerleri supurmeyeceksek makine ne işe yarayacak

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Hydra Rain Plus: İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı

06 Şubat 2025 19:17
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Hydra Rain Plus Halı Yıkama Makinesi Kurulum Sorunu

29 Temmuz 2023 10:59
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Parçalar Ve Yüksek Yedek Parça Maliyeti

18 Ağustos 2025 13:07