Arnica Halı Yıkama Makinesi Problemli

Arnica Halı Yıkama Makinesi Problemli
6 Mart 2024 15:425.979

10 Mart 2024 21:03

Aldığım günden beri kullanamadığım Arnica marka halı yıkama makinesi, defalarca garantiye götürmeme rağmen su püskürtme yapmıyor, sadece hava çıkartıyor. Farklı bir ürün aldığıma pişman oldum. Garanti süresi dolduğu için şimdi ücretli tadilat gerekiyor ama garanti süresince de sorun çözülmedi. Aynı problem devam ediyor. Müşteri hizmetleri aradığında müsait değildim ve yeniden iletişime geçilmeden konuyu kapanmış gördüm

6 Mart 2024 15:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sevgili Dilanseda T., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 28091676 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Değerli Dilanseda T., 28091676 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Dilan
7 Mart 2024 15:27

Konferansta olduğum için yanıtlayamadım müsait bir zamanda görüşmek istiyorum teşekkürler

11 Mart 2024 10:49

Değerli Dilanseda T., 28091676 numaralı başvurunuzla ilgili süreç hakkında detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmış ve Yetkili Servisimize kaydınızı oluşturmuştur. Yetkili servisimize müracaat ettiğinizde işlemlerinizin başlayacağını bildiririz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

13 Mart 2024 10:20

Sevgili Dilanseda T. 28091676 numaralı başvurunuzun çözümü için yetkili servisimize yönlendirmeniz yapılmıştır, yapmış olduğumuz kontrollerde servise müracaat etmediğiniz görülmüştür. Şikayet sürecinizi hızlandırmak ve işlemlerinizi tamamlayabilmek için ürününüzü servise teslim etmenizi beklemekteyiz. Geribildirim süreçlerine Arnica Küçük Ev Aletleri olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Dilan
14 Mart 2024 13:13

Az önce yetkili servis aktif iklimlendirmeye teslim ettim Arnica müşteri temsilcilerinden Ümran hanım konuyla ilgilenmişti, iletişime geçebilirsiniz teşekkürler

22 Kasım 2025 14:54

Bende aldığım günde beri sorun yasıyorum artık garantısıde bitti gide gele ama su borulara takılan contalardanda bulamıyorum yedek parça olarak arada lastiklerin değişmedi lazım ama hiçbir yerde bulamadım garantiden bebek lastiklerinden takmıştı artık yollamak tan yoruldum borusu kayboldu yoktu dendi borusu değişti gereksiz yere mağdur yaşadım garantısıde bitti bu conta lastiklerini bulup takmak istiyorum hava yapınca sağdan soldan su fışkırıyor

Arnica Halı Yıkama Makinesi Garanti Süresince Tamir Edilmedi, Sorun Devam Ediyor

5 Temmuz 2025 21:491.915

Arnica Halı Yıkama Makinesi Sorunları Bitmiyor

19 Aralık 2024 22:101.165

18.10.2023'te Arnica marka halı yıkama makinesi satın aldım fakat aldığım günden beri doğru düzgün kullanmak nasip olmad...

Arnica Küçük Ev Aletleri Buharlı Diye Satılan Ama Buharsız Çıkan Koltuk Yıkama Makinesi

Arnica Küçük EvAletleri Buharlı Diye Satılan Ama Buharsız Çıkan Koltuk Yıkama Makinesi

Dilek
Arnica Kurtarın Beni Bu Cihazdan!

Arnica KurtarınBeni Bu Cihazdan!

Eda
Arnica 4 Adet Yeni Alıyorum İstiyorum!

Arnica 4 AdetYeni Alıyorum İstiyorum!

Hasan

Öne ÇıkanKonular