Osman sonuçtan çok memnun

Kargo Göndermediğim Halde Aras Kargo'dan Sürekli Mesaj Alıyorum.

13 Mart 2024 12:24
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet ettiğim konu hakkında ilgililer hemen aksiyon aldılar. Hızlı geri dönüşleri için teşekkür ederim.”

Aras Kargo'dan sürekli kargonuz yola çıktı kargonuz teslim edildi diye mesaj alıyorum. 5 defa aradım ben kargo falan göndermedim diye. Kusura bakmayın yanlış numara girilmiştir hemen ilgileneceğiz diyorlar 3 gündür aynı. Her gün mesaj geliyor. Bu kadar sorumsuzluk olabilir mi, ilgili firmayı arayacaklar telefonu sildirecekler bu ne sorumsuzluk.
Kayıt alındı beyefendi başka dedikleri yok. Çözüm arkadaş çözüm.

kargo-gondermedigim-halde-aras-kargodan-surekli-mesaj-aliyorum-1.pdf
13 Mart 2024 12:58 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

13 Mart 2024 13:43

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Osman
Osman
13 Mart 2024 13:45

Zeynep sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2023 09:16
"Teşekkürler"
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 23:59
Özgür sonuçtan memnun

Özgür
14 Haziran 2024 20:26
Elif sonuçtan çok memnun

31 Aralık 2024 18:09
"Sorunumu çözmek için uğraşan yetkilere çok teşekkür ederim."
Aras Kargo'da Sürekli Tekrarlanan Yanlış Kargo Bildirimleri
Gizem sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2023 18:26
"Kargoyu başka yere teslim etmişler. Bana geri getirdiler. Teşekkürler..."

Aras Kargo Kategorileri