Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 15:49

Arızalanan Hatsan havalı tabancamı Hatsan Silah Sanayi ile görüştüm. Ürünü Aras veya MNG ile ücretini ödeyerek bize gönderebilirsiniz dendi. Kargolarla anlaşmamız var, uygun fiyata gönderebilirsiniz dendi. Ben de havalı tabancamı kendi kutusuna koyup Aras Kargo Yamaçlı Şubesi'ne götürdüm. Kargocu ürüne baktı, 'Bu çok tutar' dedi. 'Siz bizim müşterimizsiniz, uygun yapalım' dedi. 227,86 TL dedi. Çok dedim, '2-3 kg bir şey' dedim. 'Bana ücret aslında daha çok çıkıyor. Size indirim yaptım' dedi. Saat 17:38 olduğu için başka kargoya gidip soramadım. Ücreti ödedim. Ertesi günü Hatsan'ı aradım, kargo ücreti ile ilgili çok alınmış dedi. Bu arada arkadaşım geldi. Ona anlattım. O da 'Bir 10 gün önce ben de Hatsan'a aynı ürünü servise gönderdim, yine Aras'la, benden 140,00 TL aldılar' dedi. Ben de diğer arkadaşımı aradım, havalı tabancasını kutusu ile beraber acil getir dedim. Benim ürünle aynı. Hemen kutuya koyup MNG Kargo'ya götürdük. Bu arada evde ürünü ben de tarttım, 2700 gr geliyor. Metre ile ölçtüm, ölçüleri 20x56x6 idi. MNG Kargo metreyi aldı, ölçtü, makinede hesap yaptı. 135,00 TL dedi. Kaç desi dedim, 3 desi dedi. Oradan çıktım, Yurtiçi Kargo'ya götürdüm. Onlar da ölçtü, 3 desi dedi. 148,00 TL dedi. Şok oldum. Aras Kargo'nun etiket resmini çekmiştim, 5 desi yazıyor. Yani Aras Kargo bile isteye benden fazla ücret almak için desiyi yüksek yazmış. Hakkımı helal etmiyorum. Aras Kargo'ya artık hiçbir şekilde güvenmiyorum. Aras'la kargo gönderirken başka kargolardan mutlaka fiyat alın. Aras Kargo'nun benden fazla 80-100 TL alması beni fakir etmez, demek ki Aras bu durumlara düşmüş. Hakkımı helal etmiyorum size.

12 Eylül 2024 15:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

18 Eylül 2024 16:56

Özellikle müşteri hizmetlerine çok çok teşekkür ederim.

19 Eylül 2024 12:11
aras-kargo-yamacli-subesi-3desilik-urune-5desi-yazip-fahis-fiyat-aldi-1.jpg

Müşteri hizmetleri çok uğraştı ama bir şey yapılamadı teşekkürüm müşteri hizmetlerine yani çözülen bir şey yok normalde bugün dağıtıma çıkması gereken kargom dahi bilerek transfer merkezinde bekletilip bugün dağıtıma çıkarılmadı

19 Eylül 2024 12:34

amazon.com TR den sipariş verdiğiniz zaman teslim gününü yazar ve kendi sitesinde bugün 22.00 kadar teslim edilecek yazdığı halde yine Aras Kargo yamaçlı şubesi kargomu dağıtıma çıkarmadı.

19 Eylül 2024 13:31

Sorunumu çözen Aras Kargo müşteri temsilcisine çok teşekkür ederim

28 Eylül 2024 15:23
Aras Kargo Yamaçlı Şubesi 3desilik Ürüne 5desi Yazıp Fahiş Fiyat Aldı?

Şikayetimin haklılığını gösterecek olan yine Aras Kargo'nun kendi etiketi Hatsan, a gönderdiğim kargom yine Aras'la alıcı ödemeli geldi ürünü ben gönderirken 5 desi yazılmış ve benden 227,86 TL alınmıştı şimdi aynı kargom 3 desi yazılmış ve 88,34 TL ödedim yani işte Aras Kargo farkı👏👏👏👏

Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer
14 Kasım 2024 20:20
Kazime sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 18:47
Aras Kargo'da Yanlış Desi Hesaplaması Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Osman sonuçtan memnun değil

21 Şubat 2025 16:37
Aras Kargo'da Sürekli Yaşanan Teslimat Sorunları
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 11:11

Aras Kargo İle Yaşadığım Desi Sorunu