Eda sonuçtan çok memnun

Aras Kargo Takip Numaralı Gönderiniz Bulunmamaktadır Diyor
03 Nisan 2024 14:11
Eda'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ilgilendiğiniz için”

Trendyol üzerinden iki ürün sipariş ettim. İlk ürünün Aras Kargo ile kargoya verildiğini Trendyol'da gördüm ancak bana SMS olarak iletilmedi. Kargo takip numarasını Trendyol'da gördüm ve canlı destekte takip etmek istedim; fakat yazdığım takip numarası ile 'kargonuz bulunmamaktadır' uyarısı aldım. Trendyol'da bu numara yazılırken Aras Kargo'da 'yok' diyor ve bana SMS olarak 'kargonuz yola çıkmıştır' şeklinde bir bilgi iletilmedi. Sorun çıkacağından endişe ediyorum. Bayram yaklaşıyor ve bir çözüm üretilmesini bekliyorum.

03 Nisan 2024 14:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

03 Nisan 2024 15:55

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Eda
Eda
03 Nisan 2024 16:00

Teşekkürler ilgilendiğiniz için

Hasan sonuçtan çok memnun

21 Mart 2024 19:47
"Yeşim hanım a. Teşekkürler..."
Aras Kargo Teslimatı İle İlgili
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 19:17
Ayse sonuçtan çok memnun