Aras Kargo Sipariş Etmediğim Ürünü Kapıda Ödeme Yöntemi İle Getirdi

22 Nisan 2024 17:10446

Sipariş etmediğim bir ürün ne ve kim olduğu belli olmayan internet sitelerindeki tüm bilgileri sahte olan firma tarafından bilgilerimiz onayımız ve bilgimiz olmadan kullanılarak Aras Kargo - Kargo Türk firmaları ile adresimize ulaştırılmaya ve kapıda ödeme yöntemi ile ödeme yapmaya zorlanıyoruz.

Kurumsal kimliğe sahip kargo firmaları nasıl böyle bir şeye vesile oluyor anlayamıyorum. Bir şirketin sanal mı gerçek mi olduğunu anlamak bu kadar mı zor.

Bahse konu firmanın internet sitesindeki tüm bilgileri hatalı. Ben normal vatandaş olarak bunu fark edebiliyorsam kurumsal firmalar da bunlara karşı tedbirli olmalı.

1 Haziran 2024 11:52

22 Nisan 2024 17:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

25 Nisan 2024 10:28

Lütfen bu kadar insanı yanıltan, onayı ve rızası olmadan zorla ürün satışı yapmaya çalışan firmalara dur deyin. Kişisel bilgilerimizi rıza ve onayımız olmadan defalarca kullanan bu gibi firmaları tespit etmek bu kadar zor değil. Her şey para değil lütfen bu gibi firmalara hizmet vermeyin artık.

1 Haziran 2024 13:40

Aras Kargo sipariş etmediğim bir ürün kapıda ödeme seçeneği ile kapıma getirme çalışıyor. Böyle bir siparişimiz olmaması rağmen ısrarla getirmeye çalışmaları rahatsız ediyor. Aras Kargo gibi kurumsal bir firma nasıl olur da ne olduğu belli olmayan firmalara hizmet verir.

30 Aralık 2025 21:59

İçinden don çıkmış

30 Aralık 2025 21:59

Aynı şey benim köydeki annem84 ve babamın 92 (yatalak) başına da geldi. İlk kargoyu annem geri çevirmiş. Ertesi hafta iki paketle gelmişler. Annem gaytiihtiyari almış artık ısrarla gelince. 2000 TL ödemiş. Açın da ovinden dön çıkmış bizi aradı. Siz mi yolladınız diye. Çocuklarından kimse bir şey yollamadı. Neden kim yolladı bilmiyoruz ama çok üzücü bir durum

Aras Kargo Sıfır Müşteri Memnuniyeti

19 Nisan 2024 03:19311

Bir e ticaret firmasından 2 adet ürün sipariş ettim biri Aras Kargo ile diğeri farklı firma ile. Aras Kargo adreste olma...

Aras Kargo Sahte Firma İle Ortak Çalışıyor

31 Ocak 2024 17:242.766

Aras Kargo bugün internet üzerinden kapıda ödeme ile aldığım ürünü getirdi. Ürün çok alakası bir şey çıktı ve para iades...

1 Destek

Beklenmedik Kargo Ve Kişisel Bilgi İhlali

24 Şubat 2025 12:58266

Aras Kargo'dan kapıda ödemeli bir kargo ile ilgili mesaj aldım. Bir kargo b...

Beklenmedik Kargo Ve Kişisel Bilgi İhlali

Öne ÇıkanKonular