Buse sonuçtan memnun

Aras Kargo Asya Şubesi/ Sultanbeyli

23 Ağustos 2023 23:28

Trendyol üzerinden Kütahya yemek takımı aldım. Aras Kargo ürünümü bana teslim etti fakat ürün hasarlı çıktı bende iade oluşturdum. Trendyol ise iade kodunu Aras Kargo için oluşturdu. Ürünümü Aras Kargo'nun Asya şubesine götürdüm. Porselen iadesi almayacaklarını söyleyip iademi almadılar. Üstelik yetkili kişi saygısız konuşmalarda bulundu. Beni istediğiniz yere şikayet edin diye konuştu. Belli ki alışkın. Aras Kargo müşteri hizmetleri beni haklı buldu fakat şube genede kargomu almadı. Aras Kargo'nun Asya şubesine gerekli bir uyarıda bulunmasını ve öyle saygısız yetkilileri uyarmalarını talep ediyorum. Aras Kargo Asya şubesini müşteri hizmetlerine şikayet etmeme rağmen yetkili kişi yalan beyanda bulunarak olaydan sıyrılmış bulunmaktadır. Ben o Asya şubenin gerekli cezai yaptırım almasını istiyorum. İnsanları mağdur ediyorlar. Aras Kargo'ya şubeleri denetlemeleri müşterilere gereken değeri vermelerini istiyorum. Şube yetkilileri şikayet almaya o kadar alışkın ki gidin beni şikayet edin diyor. Yani bu rahatlık nereden gelmektedir. Lütfen şubelerinize daha dürüst ve işini severek yapan yetkili kişiler koyun. Asya şubesindeki yetkili adam gibi sanki arasın sahibi gibi davranan ve isteklerine göre kargoyu alan kişileri koymayın.

23 Ağustos 2023 23:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Buse
Buse
23 Ağustos 2023 23:40

Ben müşteri hizmetlerine de şikayet ettim. Ama Asya şubesindeki yetkili kişi beni yalanlayıp yasaklı ürün diye olayı kapatmış. Ürün porselen yemek takımıydı sadece. Yetkili kişi şubedeyken arasın müşteri hizmetleriyle de görüşürdüm. Ben haklı çıkmama rağmen genede iademi almadı. Sizler onlara açıklama yapması için yazsanız bile gene yalanlamayı tercih edecektir. Ben bugün gerçek manada çok mağdur oldum. Otobüslerde sürünüp şubeye gittim. Şube bildiğin kovmaktan beter etti. Şube sadece kendine göre ürünü alıp almamayı karşılaştırıyor. Ama müşteri hizmetleri alması gerektiğini belirtse bile almıyor yani kafasına göre. Şikayet ettim bir şey değişeceğine inanmıyorum zaten mağdur oldum yeterince başkaları da benim gibi böyle insanların keyfine göre mağduriyet yaşamaması için şikayet ettim. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

24 Ağustos 2023 12:10

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Necati sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 19:55
Aras Kargo, Kargo Teslimatı Yapılmadı!
Merve sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 13:09
Pelinsu sonucu yetersiz buldu