Leyla
13 Aralık 2023 15:21

İPhone 11 ekranının sol alt köşesinde hilal şeklinde kararma var. Bu şikayetten dolayı servise gönderdim yapıldı ve geldi fakat aynı sorun 1 ay sonra tekrar kendini gösterdi. 2. Kez aynı sorunu yaşıyorum ve telefonumun artık yenisiyle değişmesini istiyorum. Servise gönderdikten sonra 2-3 hafta kadar telefonsuz kalmak zorunda oluyorum. Kesinlikle Apple markasından beklemediğim bir şey oldu. Yıllardır farklı farklı markalardan bir çok telefon kullandım hiç garanti yüzü görmemiştim. Kendi kendine oluşan siyah gölgeden ben sorumlu değilim. Yapıldığı halde 2. Kez tekrarlayan bir sorun varsa ve bu aynı sorunsa kesinlikle benim sorunu değil ve ben yenisini talep ediyorum. Onca para veriyoruz kullandığımız telefon 1 yılda 2 kez garanti gördü. Satmak istesem de kimsenin almayacağı kusurlu bir telefon satıyorsunuz bana. Bu sorunun çözülmesini istiyorum. 2. Kez garantiye yollandı ve ben şu anda telefonsuz bir şekilde bu şikayetimi bilgisayardan yazmak zorunda kalıyorum. En nefret ettiğim marka kesinlikle Apple oldu. Ya bana sattığınız kusurlu ürünün arkasında olun ya da bu şekilde kötü bir izlenim bırakın. Ben tekrardan garanti görmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Görseldeki telefonu Google'dan buldum ama tıpatıp aynı şekilde aynı görüntüye sahip bir kusur yaşıyorum.

Esra
05 Eylül 2023 14:52
apple-iphone-11-garanti-sorunu-1.jpg

Hasan
27 Kasım 2023 14:54

Emre
24 Ağustos 2023 18:30
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
22 Aralık 2023 16:56
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
19 Kasım 2023 23:34