Amazon Yanlış Fatura Adresi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Duygu
21 Ekim 2024 14:20

amazon.com.tr üzerinden 10.10.2024 tarihinde Samsung S24 Ultra telefon aldım (Sipariş No. 406-6272570-5690712). Diğer tüm online alışveriş sitelerinde yaptığım gibi, teslimat adresime adresimi, fatura adresine ise şirket adresimi ve bilgilerimi yazarak sipariş oluşturdum. Ancak faturada yazdığım şirket adresim yerine bireysel bilgilerim yer alıyordu. Müşteri hizmetlerini düzeltme için aradım, ancak bunun mümkün olmadığını, sipariş oluşturmadan önce hesabım altında kurumsal bilgileri girmemi söylediler. Artık düzeltmenin mümkün olmadığını ve iade deneyebileceğimi ilettiler. Birincisi, ürün iade etmek istemiyorum, zaten telefon olduğu için iade olmayacaktır. İkincisi, bu telefonu kampanya döneminde almıştım ve şu an fiyat farkı var. Şimdi sizin sisteminizdeki entegrasyon eksikliği dolayısıyla, doğru adrese kesilmemiş faturanın cezasını ben çekiyorum. Şirket kredi kartı ile alışveriş yaptığım için bu faturanın acilen düzeltilmesi gerekmektedir. Kendim de şirket yöneten birisi olarak, faturalarınızın düzeltilemez olduğu kabul edilemez. Muhasebe biriminin konu hakkında acil yardımcı olmasını bekliyorum, aksi halde gerekli yasal işlemleri başlatacağımı bildiririm.

Emirhan
09 Eylül 2024 15:41
Amazon'un İş Birliği Mağduriyeti
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
06 Mayıs 2025 06:06
Hasarlı Ürün, Güvensiz Teslimat: Amazon'da Hayal Kırıklığı
Adem sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 16:18
Amazon'un Sipariş İptali Ve Fiyat Artışı Tesadüf Mü?
Amazon'un Sipariş İptali Ve Fiyat Artışı Tesadüf Mü?

Osman
09 Eylül 2025 14:52