Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
17 Aralık 2024 17:30

Amazon üzerinden 17 Kasım'da sipariş verdiğimiz ürünlerin teslimatı yine Kolay Gelsin firmasının marifeti ile yine gecikti. Sonrasında 6 Kasım tarihinde gece saat bir de kolay gelsin ürünleri teslim ettiğine dair bildirim gönderdi ve iddiaya göre ürünler bana teslim edilmiş.

Amazon müşteri hizmetlerine ürünleri benim teslim almadığımı kargonun komşularda ya da kapı önünde olmadığını bildirdim. 10 Aralık tarihinde aradılar bilgilendirdiler kayıt açtılar sonra 13 Aralık tarihinde aradılar Kolay Gelsin bize dönüş yapmadığı için ilerleyemiyoruz dediler.

17 sinde arayacağız dediler. 17 Aralık'da yine aradılar 21 Aralık'ta sizi bilgilendirelim diyorlar. Telefonda belirttiğim gibi, benim Kolay gelsin firması ile bir bağım yok onların hatası ya da iki firmanın iletişim eksikliğinin mağduru ben olmamalıyım dedim ama kayıt açtık sonuçlanması lazım diyorlar.

Şimdi ikinci bir siparişimiz yine 10 günü geçen sürede gelmedi. Onu da bekliyoruz ama Amazon bizim için deterjan sabun temel ihtiyaçlarımızı da sipariş ettiğimiz bir kaynaktı ancak güvenilirliğini yitirdi. Kargolar zamanında gelmedikten sonra en iyi fiyat sunsalar ne yazar.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Siparişim Günlerdir Teslim Edilmiyor Kargo Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz

02 Ağustos 12:49

Volkan
01 Kasım 2024 13:13
Yanıltıcı Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Yanıltıcı Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
22 Mart 18:00

Zeynep
09 Kasım 2024 10:34
Amazon Aynı Gün Teslimat Sözünün Arkasında Durmuyor!
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
19 Kasım 2024 17:18