Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Türkiye'de Muhatap Kim?

Özlem
14 Şubat 2024 15:20

Amazon Türkiye'den 2 Şubat'ta yüz kremi sipariş ettim. Siparişim alındı, ödeme gerçekleşti, sağ olsun satıcı da hemen ertesi gün kargoya verdi ürünü. Fakat sonra bana bir mail geldi "Türkiye'deki gümrük mevzuatı nedeniyle ürününüz teslim edilemez"! Tamam dedim para iadem yapılsın üstüne koyar iki katı paraya Türkiye'den alırım napayım. Ama bugün 14 Şubat, siparişin üzerinden tam 12 gün geçmiş para iadem hala yapılmadı. Uygulama üzerinden muhatap bulmaya çalışıyorum yok! İnternetten müşteri hizmetleri numarasını bulmaya çalışıyorum yok! Bana maili gönderen lojistik firmasındaki müşteri temsilcisi "Amazon'la yaptığımız anlaşma gereği biz kendilerini arayamıyoruz, ben de bilmiyorum telefon numarasını" diyor:) ) Amazon uygulamasında iletişim sayfası yapmışlar önce zannediyorsunuz ki müşteri temsilcisine falan bağlanacağım ama yok otomatik cevaplarla aynı sayfalar arasında gezdirip duruyor sizi, tam saç baş yolmalık! Amazon Türkiye yetkilileri ya da her kimse bu işe bakan! Yapamayacağınız işlere girmeyin, insanları kendi parasının peşine düşürüp uğraştırmayın!

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
03 Ekim 2023 14:01

05 Eylül 2023 11:15
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
26 Ocak 00:38
Amazon TR'de İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Mağduriyet
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Amazon İade Sürecinde Sürekli Erteleme Ve İletişim Eksikliği Mağduriyet Yaratıyor

Nihal
26 Mayıs 13:39
Ozhan sonuçtan hiç memnun değil

Ozhan
30 Temmuz 2024 15:24