Amazon Kullanılmış Ürün Gönderilmesi

Amazon Kullanılmış Ürün Gönderilmesi
16 Eylül 2023 11:59

11 Eylül 2023 tarihinde Amazondan (Sipariş No. 408-0436674-6349108) bir ana kart satın aldım. Hızlı teslimat olduğu ve Amazonun kendisi sattığı için güvenerek amazonu tercih ettim. Ancak 12 Eylül 2023 tarihinde gelen ürün açılmış kullanılmış ve hasarlı bir üründü. Hemen iade ve değişim kaydı açtım. 2 gün sonra evimden alınacağı söylendi ve yeni gönderilecek ürün için sipariş kaydı oluşturuldu. 14 Eylül 2023 tarihinde Amazon üzerinde Aramex diye görünen iade alacak firma adına başka bir firma kıyafetli personel adresime gelip ismimle hitap ederek iade ürün olduğunu söyledi ve ürünü teslim aldı. Bugün yani 16.09.2023 tarihinde Bovo Kargo isimli bir firmadan iade ürünü teslim almak için kod oluşturulduğu ve bugün teslim alınacağına dair mesaj geldi. Amazon tarafında neler yaşanıyor, süreç nasıl takip ediliyor müşteri olarak anlamakta güçlük çekiyorum. Sorum şu: Amazon ürünleri müşterilerine gönderirken kontrol etmiyor mu? Açılmış, CPU soketi çıkarılmış anakartı müşterilerine nasıl gönderebiliyor? Sonuç olarak geçen 5 günlük sürenin sonunda sağlam ürün hala tarafıma ulaştırılmadı. Bu konuda hızlı bir çözüm bekliyorum. Ürün stoklarınızda yoksa para iadesi, eğer varsa önce kontrol edilerek! Hızlı bir yöntemle kargolanmasını talep ediyorum.

16 Eylül 2023 11:43

Ayrıca Amazon müşteri hizmetlerine ulaşabileceğim hiçbir kanal bulamadım. Eğer varsa daha ulaşılabilir bir yere konulmasını talep ediyorum.

Zübeyr sonuçtan hiç memnun değil

Zübeyr
18 Haziran 2024 23:28

Batuhan
11 Eylül 2023 09:04

Uğur
16 Aralık 2023 11:45

24 Ağustos 2023 16:22
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
29 Aralık 2023 00:21