İ. Çrtmk sonuçtan çok memnun

Amazon İade İçin MNG Kargo Kodu Gelmiyor

Amazon İade İçin MNG Kargo Kodu Gelmiyor
26 Aralık 2023 15:58
İ. Çrtmk'nin Teşekkür Mesajı
“Kargoya gittiğimde kodlarda sorun çıkmadı. Sorun çözülmüştür. Teşekkür ederim.”

Amazon'dan aldığım ürün yanlış şekilde tarafıma ulaştı. Sipariş ettiğimden farklı renk ve kalitedeydi, iade talep ettim. Talebim de onaylandı, iade etmeye çalışıyorum ancak MNG Kargo'ya ait Amazon iade kodu çıkmıyor. Ürünü resmen iade edemiyorum. Hiçbir şekilde müşteri hizmetine vs ulaşamıyorum.

27 Aralık 2023 23:38

Amazondan bugün mail geldi. Mailde bana iki kere kod iletildiği yazıyor ancak ne SMS ne de mail ile gelmemişti. Amazon.com da MNG kodunu bulacağımı da yazmışlardı ancak mobil ve masaüstü sitelerini tamamen kurcalamama rağmen kodu bulamadım. Spam klasörlerini de kontrol ettim. Yarın kargoya gidip kodu kullanmayı deneyeceğim. Eğer kodu kullanıcıya ilettiklerini gerçekten düşünüyorlarsa site arayüzünü bu anlamda geliştirmeleri gerekli.

29 Aralık 2023 08:02

Kargoya gittiğimde kodlarda sorun çıkmadı. Sorun çözülmüştür. Teşekkür ederim.

Şafak

Satıcı ile iletişim kurdum. Bana ürünü yeniden göndereceğini söyledi. Kusurlu ürünü ise iade istemedi. Şu an bir sıkıntı kalmadı gibi.

İ. Çrtmk

Sizin adınıza sevindim, keşke hiç sorun yaşanmamış olsa tabii :)

Şafak

Kodu nasıl aldığınızı anlatır mısınız? Bende alamadım.

İ. Çrtmk

Buraya şikayet yazdım, Amazon dönüş sağladı. Başka türlü çözüm sanıyorum ki mümkün değil. Mail bayağı agresif bir üslupla yazılmıştı ama iademi yapabildim.

07 Aralık 2023 12:34

Aslı