Amazon Gerçek Dışı Teslim Tarihi Vaatleri

Bahadır
07 Ağustos 2023 22:21

Basit tabirle geciken kargo diyebiliriz, yalnızca eklemek istediğim birkaç detay var. X firmasından 200₺ daha uygun fiyatlı gördüğüm fakat kargosunun 2 gün sonrasına gösterildiği ürünü Amazon da bir sonraki gün teslim adı altında görerek 200₺ fazla para ödeyerek satın aldım. Yani insan kafasında hesap yapıyor. Ya X kargo firmasıyla ne gün geleceği belirsiz beklemektense yarın geleceğini taahhüt eden firmadan alayım diye programını yapıyorsun. Sonra 200₺ fazla verdiğinle ortada kalıyorsun. Yani kendi akılsızlığıma yanarak gelip buraya yazdım. AGT gerçekten müşteri geri bildirimlerine özen gösteren bir firma en azından bunun için +200₺ hatta daha fazlasını hak ettiğini söyleyebilirim her ürün başına. Lakin kuryeleri için aynısını ne yazık ki söyleyemiyorum. Amazon'un bir sonraki gün teslim vaatlerine inanmayı düşünmeyin demeye geldim herhalde buraya. Çünkü saldım çayıra (AGT) mevlam kayıra hesabı bir sistem içerisindeler. Siz oturup planınızı yaparsınız ama mağduriyetinizle. Beğenmediğiniz X firmasından söylediğiniz ürün gelir siz Amazon'la AGT ile uğraşır durursunuz. Neyse iletişim kurabileceğimiz mecralar var en azından.

İzzet
21 Aralık 2023 03:18