Amazon Fatura Bilgisi Seçilmiyor.

27 Mart 2023 19:34

20.03.2023'de 407-1402847-2327522 sipariş numarası ile mobil cihazdan, Amazon tarafından satılan iPhone 11 128 GB telefonu aldım. Fatura adresi seçmeme izin verilmedi. Amazon politikası "Sadece Amazon tarafından satılan ürünler için geçerlidir. Bireysel müşteri olarak faturanızda görünmesini istediğiniz adres, Hesabım sayfasındaki Vergi Mükellefi ve Fatura Bilgileri alanında belirttiğiniz bilgilerden alınacaktır. Bu alanın doldurulması zorunlu değildir. Bu alanı doldurmadığınız durumda fatura adresiniz, sipariş verirken ödeme aracını seçtikten sonra görüntülenen Ekstre (Ödeme Aracı) Adresi alanında belirteceğiniz adres kullanılarak oluşturulacak ve t. C. Kimlik Numaranız (111111111) şeklinde gösterilecektir." şeklindedir. Herhangi bir fatura adresi seçmeme izin verilmedi ve Amazon kuralları gereği Ekstre Adresi'ne göre fatura kesilmesini beklerken başka bir isim ve adrese fatura kesildi. Müşteri hizmetleri ise düzeltilemeyeceğini söylüyor. Bana beyan edilen kurallara göre alışveriş yaptım ve bambaşka bir şeyle karşılaştım. Kendi yanlışlarını düzeltmiyorlar, özür bile dilemiyorlar. Amazon'a güvenmekte hata ettim belli ki. Çok üzücü.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Amazon'da Hatalı Sipariş İptalleri Ve Yetersiz Müşteri Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Ahmet
22 Aralık 2025 21:02
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

İndirimli Fiyattan Satın Aldığım Ürünün Siparişi İptal Edildi, Ürün Daha Yüksek Fiyattan Satışta Kaldı

04 Aralık 2025 08:29
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Yanlışlıkla Yapılan Satın Alma Sonrası Yetersiz Destek Ve İade Sorunu

Filiz
19 Kasım 2025 17:25
Mahmood sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Hesabım Ve Bakiyeme Erişimim Engellendi, Mağduriyetim Giderilmiyor

Mahmood