Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Evden Çalışma Vaadiyle Karşılaştığım Mağduriyet

25 Ocak 2024 12:53

23.01.2024 tarihinde Home_office adı altında Amazon çağrı merkezi danışmanlığı kapsamında evden çalışma imkanı için internet üzerinden başvuru yaptım. Başvurumun ardından 0534********89 telefon numarasından saat 23:00 sularında iletişime geçildi. Benden Papara hesabı açmam istendi ve kendi telefon numarası ve şifre ile giriş yaptırıldı. 'Personel hesabı' adı altında t**** adında bir hesap görünüyordu. Adım, soyadım, doğum tarihim, T.C. kimlik numaram, aktif telefon numaram ve adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, Papara hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi unsurlar hakkında bilgi istendi ve yasa dışı herhangi bir işlemden sorumlu olmayacağımı belirttiler. Oluşabilecek problemlerden korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini oluşturuyorum. Burada vermiş olduğum bilgilerin kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlemin, kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyor ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını talep ediyorum. Tarafıma açılan her türlü hesap ve işlemden muaf olmak istiyorum. Home ofis çalışma şekli için benimle iletişime geçildi. Kendi iletişim bilgileri ile Papara hesabı açıldı ve 'hesabı onayla' ekranında hata alındı. 23 Ocak 2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Papara Elektronik Anonim Şirketi'ne bağlı bir hesap olduğunu belirtir, yetkili mercilere duyururum.

Sabire
Sabire

Merhaba internette https://cagrimerrkezievdden.com/basvuru? Bu site karşıma çıktı Home ofis çağrı merkezi çalışma için başvuru yazıyordu isim fake geldi başvuru yapmadım sizin de bu sitemiydi acaba. Geri dönüş yaptılar mı işe başladınız mi?

Zozan
07 Şubat 2024 20:02