Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Amazon %0 Müşteri Memnuniyeti

01 Ağustos 2023 23:24

09.07.2023 günü 454.99 TL'ye amazon.com.tr den 3 paket familia 40'li natural tuvalet kağıdı siparişi verdim. Belirtilen teslim tarihi yaklaşınca tekrar iletişime geçtim ve ürünlerin teslim edileceği bilgisi verildi. Tam o teslim tarihleri arasında kağıt ürünlerine zam gelmişti ve işin doğrusu ürünleri bir şekilde teslim etmeyeceklerini, siparişimi iptal edeceklerini tahmin ediyordum ama tek güvencem Amazon gibi bir sanal satış platformunun ne olursa olsun bu ticari haksızlığı bir şekilde engelleyeceği tesellisiydi. Teslimat tarihi aralığında tekrar müşteri yetkilisi ile yaptığım görüşmede ürünün stokta olmadığı, tedarikçi ve satışı yapan kişilerin farklı kişiler olduğunu öğrendim ve zaten o an bu teslimatın imkansız olduğuna kanaat getirdim. Ama dediğim gibi sonuçta bir Amazon sitesi güveni vardı. Teslimat tarihi geçince son kez tekrar görüştüm ve ürünün tedarik edilip gönderileceği bilgisini aldım. Ancak bilgi dahi verilmeden, bir özür dahi dinlenmeden 26.07.2023 tarihinde siparişimin iptal edildiğini ve ücretimin hesabıma iade edildiğini öğrendim; Şimdi Amazon yetkililerine soruyorum ve dürüstler ise bu sorularımın cevabını şikayetimin altına yazsınlar; 1) Haber dahi verilmeden yapılan iptal işlemi sizce etik olarak Amazon şirketinin %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile bağdaşmıyor mu? 2) o kadar iletişime geçmeme rağmen her defasında müşterilerimizin hakkını korumak bizim işimizdir diyen temsilcilerinizin bizi 20 güne yakın oyalaması ahlaken doğru mudur? 3) ücretini ödeyip stokta olan ürünü alıp, paramızı 20 güne yakın bünyeniz de bekletip sonra bir mesaj dahi atmamak, mağduriyetimizi bize unutturacak bir çözüm dahi sunmamak sizin politikanızla paralel giden ve bunu rutinmiş gibi devam ettirdiğiniz sıradanlaşmış bir normal midir? 4) Beni mağdur edip beklettiğiniz süre zarfında aynı ürünün fiyatına 200 kusur tl zam gelmiş olması ve beni bu şekilde de mağdur etmiş olmanızı ben normal mi karşılamalıyım? Siparişim erken iptal edip, beni en kısa sürede tekrar farklı bir alışveriş sitesinden ürünleri temin etmemi sağlayamaz mıydınız? Her aradığımda istisnasız bana ürünlerin temin edilip gönderileceği yalanını söylemekten utanmadınız mı? 5) ürünlerim yapılan zamlardan dolayı bilerek ve isteyerek iptal edildi. Bunu sizler de çok iyi biliyorsunuz ama aksi işinize gelmiyor. 6) ilk siparişimdi.

Halil
31 Temmuz 2023 13:40

Orhan
08 Kasım 2024 18:42

Nihat
02 Mart 2024 10:19
Amazon Müşterisini Aldatıyor. Hiç Yakıştıramadım.
Amazon Müşterisini Aldatıyor. Hiç Yakıştıramadım.
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
14 Ağustos 2023 14:37
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
22 Temmuz 2024 16:53