Alarko Carrier Dalaman Carrier Bayisinden 18 BTU Klima Ve Çözülmeyen Sorun

28 Eylül 2024 23:41

Dalaman Carrier Bayisinden 18 BTU klima aldım. Yetkili servis tarafından 11.06.2024 tarihinde kurulumu yapıldı. Klimayı kullanmak için ilk açtığımız anda dış ünitesinden ekte gönderdiğim cırıltı sesi geldi. 2 defa servis geldi. İlk servis tarafından kontrol edilip giderilemedi. Araya köpük sıkıştırıldı, ikinci gelişinde motor kısmına tampon yapıldı. Sıfır aldığım bu cihazdan memnun değilim. Yaz boyunca servis yetkilileri ile görüştüm, beni oyaladılar. Bugün ürünün dış ünitesinde sorun olmadığını ilettiler. Hastamın yaz boyunca mağdur edilmesi beni çok üzmüştür. Dış ünitenin değişmesini rica ediyorum. Lütfen, iyi çalışmalar. Size arızadan dolayı 2 adet çalışma videosu, servis fişi ve fatura garanti belgesini gönderdim. Ama hiçbir çözüm üretmediler. Bu yüzden Tüketici Hakları'na başvurdum ama süreç uzadıkça mağduriyet artmakta.

alarko-carrier-dalaman-carrier-bayisinden-18-btu-klima-ve-cozulmeyen-sorun-3.pdf
alarko-carrier-dalaman-carrier-bayisinden-18-btu-klima-ve-cozulmeyen-sorun-1.pdf
30 Eylül 2024 12:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
29 Ağustos 2024 13:37

18.000 BTU Klima Soğutmuyor, İade Talebim Karşılanmıyor

İrfan
05 Temmuz 2025 22:43
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan LG Klimanın Sürekli Arızalanması Ve Değişim Talebi

Cenk