A101'den Aldığım Ürünler Şüpheli Çıktı Hayal Kırıklığı

Mikail
08 Ekim 2024 11:57

A101'in farklı şubelerinden hem Birtat ve Pervari marka bal aldım, hem Abalı marka yağ aldım hem de Zeo marka natürel sızma zeytinyağı aldım.
Pervari ve Birtat ballar şüpheli çıktı ve Ankara'da bu balların üretimini yapan Hastürk firmasına yapılan baskında fabrikada yüzlerce ton glikoz şurubu ve fruktoz şurubu bulundu ve bu Ankara Valisi tarafından da açıklandı. Ben bunları bal diye aldım fakat zehir almışız.
Zaman içinde her alışverişe gittiğimde aldığım birkaç şişe bal evde birikmiş ve yaklaşık 25 şişeye yakın bal elimde mevcut.
Sıvı yağ olarak aldığım Abalı marka yağ ile geçen yumurta pişirelim dedik, çok tuhaf bir kokusu vardı, bunda da büyük ihtimalle ayçiçek yağı yerine diğer ucuz ve şüpheli yağlar var.
Natürel zeytinyağı diye aldığım Zeo marka yağdan da tuhaf bir koku geliyor ve tahminime göre buna da zeytinyağı dışında diğer ucuz ve şüpheli yağlar karıştırılmış olacak ki bunun da kokusu çok tuhaftı.
Ben; A101 büyük markadır, halkımızın sağlığını bozacak şüpheli ve ucuz ürünlere tenezzül etmez, kendi imajını zedeleyecek sahte ürünlerden uzak durur diye gönül rahatlığıyla ürünlerinden alıyordum fakat çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.
Yukarıda saydığım gerekçelerle elimdeki balları, sıvı yağlarını ve zeytinyağlarını iade etmek istiyorum. Bana yakın olan A101 şubesine gittim ve iade etmek istediğimi söyledim fakat ürünleri alalı bir aydan fazla olduğu için ve bazılarının da fişleri olmadığı için geri alamayacaklarını söylediler.
Ben bu ürünleri kullanmayacağım ve bunlar elimde kaldı, çünkü ürünler şüpheli ve sağlığa zararlı, bu yüzden bunları iade etmek istiyorum. Zaten şüpheli olduğu valilik tarafından da tespit edilmiş durumda, A101'in bu ürünleri koşulsuz şartsız iade alması gerekiyor. İmajı zedelenen A101 bunları iade almayarak bizim gibi insanların kendisine tavır almasına sebep oluyor.

profile profile

Fatih
26 Ağustos 2025 01:10
Bozuk Süt İadesi Reddedildi, Mağdur Edildim
Talat sonuçtan hiç memnun değil

Talat
20 Kasım 2024 15:18

Sumeyye
18 Mayıs 2025 21:18
A101'den Aldığım Bozuk Tavuk Ve İade Sorunu
H. Çıngılı sonuçtan hiç memnun değil

Sahte Bal İadesinde A101 Mağduriyeti

H. Çıngılı