Önder sonuçtan hiç memnun değil

A101 Raboom Valiz Şikayeti

25 Ağustos 2024 18:01

İsmim s**** andiçen Mah Hürriyet Caddesi mağazanızdan 25 Nisan'da nakit olarak roboom marka büyük valiz aldım. Fakat ilk seyahatimde valizin kulp kısmı elimde kaldı. Seyahatim yeni bittiği için almış olduğum mağazaya gittiğimde sonuç alamadım.

Bu kadar zamandır neredeydiniz deneyip alsaydınız gibi gereksiz cümleler kuruldu. Fakat sizde taktir edersiniz ki seyahat valizleri günlük kullanılmamakta ve ne zaman sorun yaşayacağınızı ön göremezsiniz. Benim mağazada denemem için içerisini 5 litre birkaç adet su koyup öyle bakmam lazım ki mağazada sıkıntıyı anlamam için maalesef ki keşke mağazada deneseydiniz gibi cümleler kuruldu.

Ben iadesi için bile sormamıştım sadece bu firmanın garantisi var mıdır varsa iletişimi nasıl kuracağız gibi bilgiler almak istemiştim ama işini bilmeyen kasiyerler sorularım sonuçsuz kalmıştır. Gerekli olan hassasiyeti sizden bekliyorum sonuçlanması için dönüş bekliyorum.

Yasam
Yasam

Aynı sorunu bende yaşıyorum hiçbir şekilde dönüş alamıyorum iade almıyorlar siz iade edebildinizmi

Önder

Banada dönüş olmadı henüz Hakem Heyeti'ne başvuru yapmayı düşünüyorum.

Emine
03 Ağustos 2023 14:51