A101 Mağaza Müdürü ve Çalışanlarıyla Yaşanan Sorunlar

Mine
07 Ekim 2024 07:58

Merhaba, ben Buca Atatürk Mahallesi'ndeki A101 mağazası hakkında şikayetçiyim. Bugüne kadar tüm alışverişimi A101'den yapıyordum. Bu mağaza birkaç ay önce açıldı, ancak çalışanları çok saygısız. Tüm apartman olarak bu çalışanlardan şikayetçiyiz; müşterilere düzgün davranmıyorlar, saygı sıfır. Bir şey sorduğumda tersliyorlar. Yaşım var ve kasaya geldiğimde birkaç ürünün fiyatını sordum, çünkü etiketler yanlış. Birkaç kere etikete göre aldım ama kasada fiyat farklı çıktı. Değişmemiş deniliyor. Mağaza müdürü çok saygısız, her yere şikayet edeceğiz. Böyle bir mağaza müdürü yakışmadı. A101 yazık, düzgün adam seçemiyorlar. Hem benden fazla para alındı, hem de fiyat sorduğum için azarlandım. Herkesin içinde sustum, utandım. Eve gidip fişe baktığımda, normalde bakmam ama bu sefer baktım, aynı üründen iki defa geçmiş ama aldığım tek ürün. Kim bilir gün içinde kaç kişiye bunu yapıyorlar. Geri gittiğimde özür dileyeceğine bağırıyor. Kamera kayıtları da var, her yere şikayet edeceğim. Bu nasıl bir saygısızlık ki 'İstediğin yere şikayet et' diyor. Apartman olarak bu saygısız mağaza müdürü yüzünden gitmiyoruz ama personeller kontrol edilmeli. Bu şube çok müşteri kaybedecek, bilginiz olsun.

A101'de Sürekli Etiket Ve Kasa Fiyatı Farkı, Olumsuz Çalışan Davranışları

Melike
01 Kasım 21:38
a101de-surekli-etiket-ve-kasa-fiyati-farki-olumsuz-calisan-davranislari-3.jpg
a101de-surekli-etiket-ve-kasa-fiyati-farki-olumsuz-calisan-davranislari-2.jpg
a101de-surekli-etiket-ve-kasa-fiyati-farki-olumsuz-calisan-davranislari-1.jpg
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
12 Mart 15:12
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
24 Temmuz 2024 18:23
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
22 Temmuz 2023 14:39