Özge sonuçtan hiç memnun değil

A101 Koska Pekmez Çok Kötü Ekşi Kokuyor

Özge
13 Aralık 2023 09:33

Koska'nın tüm ürünlerini yıllardır kullanıyorum fakat ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. A101 marketten aldığımız pekmezin son tüketim tarihinin dolmasına 1 yıl olmasına rağmen, pekmez ekşi ve sirke gibi kokuyor. Ayrıca tadı bozuk olduğu için oğlum, kokudan dolayı pekmezden tiksindi. Başka yerden aldığım pekmezi bile yediremiyorum. Küçük çocuklarımızın ve ailemizin sağlığı söz konusu. Konu ile ilgili şikayetimin en kısa zamanda çözümlenmesini talep ediyorum. Güvendiğimiz markaların, tatların böyle indirim adı altında bozuk ürün satmasını yanlış buluyorum.

13 Aralık 2023 09:25

Koska'nın tüm ürünlerini yıllardır tüketiyoruz A101 marketten almış olduğum yaklaşık 1.5 kg olan bidon üzüm pekmezi son tüketim tarihinin bitmesine 1 yıl olmasına rağmen, tadı ekşimiş ve kokusu bozuk çürük geliyor oğlum ilk kaşıkla tadına baktığı için çocuk pekmezden tiksindi başka yerden aldığımı bile yediremiyorum. Sağlığımız söz konusu güvenilir marka olarak gördüğümüz Koska indirim adı altında bozuk ürün satıyor olması üzücü, konu ile ilgili çözüm talep ediyorum.

Ek
Ek