Esra sonuçtan hiç memnun değil

A101 Kayıp Eşya Bulundu Ama İadesi Sağlanmadı

02 Aralık 2023 15:44

A101de kulaklığımı düşürdüm. Çalışanlara numaramı bıraktım. Dün aradılar bulundu diye. Gittim. Renk ve marka sordular söyledim doğru dediler. Ofis kısmından bulup getirelim dediler. Sonra ofiste yarım saat arayıp bulamadılar. Sonra bana dediler ki biz bulup müdüre teslim ettik sorumluluk onda, gelince o baksın bulamazsa karşılamak zorunda. Yarın tekrar uğrayın dediler. Bugün bana ulaşılan numaraya mesaj attım müdür gelip buldu mu nereye koyduğunu dedim. Bu kez bana bambaşka bir kulaklık resmi attılar ne renk tutuyor ne marka ve üstünde çeşitli desenler var. Dün hiç böyle bir şeyden bahsedilmedi. Madem renk ve marka tutmuyordu dün bana sorduğunuzda ve ben de cevapladığımda neden evet doğru dediniz? Hayır başka renk deseydiniz inanırdım. Ama önce doğru aynı özellikte bir kulaklık bulduk deyip şimdi inkar ediyorsanız ben inanmıyorum. Ortalama 1300 TL'lik kulaklığımı buldular ancak mağaza çalışanları tekrar kaybetti. Böyle bir şey kabul edilemez. Etik değil, müşteriye yanlış beyanda bulunuldu. Ayrıca insanlar bir şeylerini herhangi bir a101de düşürdüğünde geri dönüp alamayacak mi? Halkın size olan güvenini böyle mi koruyorsunuz? Gerekli her yere şikayet edeceğim. Kulaklık bulunmazsa bile hakkımı arayacağım. Müşterileri yanlış sözlerle yönlendirmek basit bir şey değil. Eğer gerçekten bulamamışlarsa bile bunu dün söylemeleri gerekirdi. Dalga mı geçiyorsunuz kaç defa gidip geldim. Kaybettiğim kulaklık gri olan, diğeri da sadece bunu bulduk diyerek attıkları kulaklık. İkisi arasında herhangi bir benzerlik ya da karıştırılma ihtimali var mı? Ben dün gri dediğimde evet dediler, attıkları kulaklık gri mi?

08 Aralık 2023 19:16

Hiçbir dönüş sağlanmadı 1 buçuk haftadır.

Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

Aşkın
04 Haziran 2023 21:08
A101 Kanuna Aykırı Hareket Ediliyor!

Deniz

a101de-satilmis-ve-bozuk-urun-iadesi-kabul-edilmedi-1.jpg

Özgür
18 Aralık 2024 19:11
Arızalı Ürün Ve İade Sorunu: Müşteri Mağduriyeti
Ethem sonuçtan hiç memnun değil

Ethem
19 Temmuz 2023 12:39