A101 Den Trafik Tescil Belgesi Talebi

23 Eylül 2024 17:03

A101 internet sitesi üzerinden almış olduğum APEC APM5 üç tekerlekli mopedi teslim aldım. 20.09.2024 tarihli satış faturasını da e-posta üzerinden gönderdiler. Ancak geçen süre içinde adıma kayıtlı olacak olan Trafik Tescil Evrakları tarafıma gönderilmediği için bugün gitmiş olduğum Uşak 9. Noteri'nden gönderilen sadece fatura ile işlemlerin yapılamayacağı ve A101'den Trafik Tescil Belgesi'nin tarafıma gönderilmesi gerektiği noter tarafından söylendi. A101'in müşteri hizmetlerini bugün birkaç defa aramama ve beklememe rağmen telefonlarıma cevap alamadım. A101'den ricam ve talebim, mümkünse en kısa zamanda almış olduğum ve yukarıda belirttiğim ürünümle ilgili olarak gönderilmesi gerekli olan Trafik Tescil Belgesi'nin ve geçici plaka evraklarımın en kısa sürede adresime postayla veya kargo ile yahut e-posta üzerinden tarafıma ulaştırılmasının sağlanması için gerekli işlemlerin yapılmasını saygılarımla arz ve rica ediyorum. 23.09.2024 Mehmet E****

a101-den-trafik-tescil-belgesi-talebi-1.pdf

Alkan
Alkan

Satınaldığınızda Size söylenmeyen husus, ruhsat evraklarının motorunuzu teslim aldıktan 15-20 iş günü (yani 30 gün sonra) gönderileceğidir. Ben bu nedenle iptal ve iade talep ettim. Onu da gerçekleştirmiyorlar. Bir daha asla A-101'den evrakları 1 ay sonra gelecek şekilde satın alma yapmayacağım ve Siz de yapmayınız. Ayrıca Ben de 5 Eylül 2024'ten 25 Eylül 2024 saat 21:45'e kadar (çağrı merkezinin saat 22:00'de mesaisi bitiyor.) defalarca aradığım çağrı merkezine 25'er 30'ar dakika hatta beklememe rağmen asla ulaşamadım. Yazdığım epostalara cevap verilmedi. * Tecrübemi özellikle Sizinle ve okuyucularla paylaşıyorum. 15-20 iş günü hususuna dikkat ediniz. İyi günler dilerim.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

A101'den Satın Aldığım Elektrikli Moped 68 Gündür Teslim Edilmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor

Muhammet
20 Mayıs 2025 11:54