A101 Akşehir Şubesinde Personel Şiddeti

Ömer
29 Eylül 2024 21:12

Bugün Konya/Akşehir ilçesi i̇nönü Caddesinde bulunan A101 şubesinde ailemle birlikte personel şiddetine maruz kaldım. Bir şube personeli eşim ve çocuklarımla birlikte bize travma yaşattı. Diğer bayan personeller de ona destek olarak def olun diyerek bizi marketten kovdular. Oysa ki ortada tartışılacak dahi bir şey yoktu. Çalışan şahıs çocuğuma kızınca ben de çocuğuma dikkat etmesini söyledim ancak çalışan "sen bana mı bir şey diyorsun, gel bakalım dışarı" diye çıkıştı. Ben bu kaba davranışın yanlış olduğunu anlatmaya çalışırken "Deli etme beni, çık git, çocuğuna terbiye ver." şeklinde laflarla, külhanbeyi tavırlarıyla üstüme yürüdü. Diğer çalışanlar da olaya tanık olmamalarına rağmen bana suç itham edip bağırmaya başladılar. Marketteki diğer müşteriler araya girmeseler veya ben ona uysaydım saldırıp darp edecekti. Amacım iftira atmak, karalamak kesinlikle değil. Mağazanın kamera kayıtlarına bakıp yetkililer görebilirler. Personel seçim kriterleri neler bilmiyorum ama bu kişi ciddi sıkıntıları olan ve gerçekten marka değerine zarar verecek kabalıkta biri. Bir gün birinin canını yakar ve adli bir olay yaratabilir. Türkiye'nin en büyük marka değerlerinden biri olan A101'den ricam lütfen bu şahısla ilgili gerekeni yapın. Konunun takipçisi olacağım. İlginize şimdiden teşekkür ediyorum.

Turkan

Akşehir A101 de çalışan hiçbir personel ne ahlaklı ne de terbiyeli çalışanları seçen kişininde yani bölge müdüründe mağaza müdürlerinde gözden geçirilmesi gerekiyor. Dışarıda namusuyla edebiyle çalışacak insanlar iş ararken böyleleri çalışmamalı.

A101 Şubesinde A101 Personeli Tarafından Darp Edildim

Tunahan
12 Temmuz 2024 14:00
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

A101 Mağazasında Personelin Kaba Davranışı Ve Haksız Suçlama!

Ahmet
10 Eylül 2024 21:12
A101 Mağazasında Personelin Kaba Davranışı Ve Haksız Suçlama!

A101 Market Çalışanı Tarafından Ölüm Tehdidi Almak

Yucel