Timur sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 17:47

Ziraat Bankası - Süper Şube Müşterisi olmak istiyorum. Kendim engelli olduğum için şubeye gitmeden bankacılığı tercih ediyorum. Uygulama içinden başvurduğum zaman "başvuru kriterlerine uygun olunmaması sebebiyle başvurunuzu tamamlayamıyoruz" uyarısı alıyorum. İnternet sitesinden form doldurarak durumu ve talebimi ilettim. Ne nedenle red edildiğimi öğrenmek istiyorum. Halledebileceğim bir kriter varsa yapmak istiyorum. Para yatırmam fon almam mı gerekiyor? Süper şube müşterilerine tanınan kampanyalardan (BES) faydalanabilmek için Süper Şube müşterisi olmak istiyorum.

04 Eylül 2024 17:42

Aşağıda eklediğim talebime de dönüş olmadı: 02.09.2024 tarihli bildiriminiz Bankamıza ulaşmış olup, 5555_BYS24271920 referans numarası ile kayıt altına alınmıştır. Bankamız ürün ve hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

04 Eylül 2024 17:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Eylül 2024 13:02

Çok enteresan. Ziraat Bankası web sitesi üzerinden şikayet ettim. Buradan yazdım. Kaç gün geçti. Ne arayan var. Ne çözüm var. Süreç de çok uzadı. Hayal kırıklığı yaşıyorum

Süper Şube Başvurumun Sebepsiz Reddedilmesi Ve Bilgi Eksikliği

23 Ekim 2025 00:05

Ziraat Mobil Süper Şube Başvurusu Sürekli Reddediliyor Kriterlere Uygunluk Sorunu

24 Temmuz 2025 14:13
ziraat-mobil-super-sube-basvurusu-surekli-reddediliyor-kriterlere-uygunluk-sorunu-1.jpg

Ziraat Bankası Süper Şube Başvurusunda Yanıt Alamama Sorunu

28 Kasım 2024 19:02
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 07:58
Süper Şube Başvurusunda Bilgi Eksikliği