Yemeksepeti'nin Pişmemiş Köfte Gönderip İade Almaması, 250 TL

Yemeksepeti'nin Pişmemiş Köfte Gönderip İade Almaması, 250 TL
27 Temmuz 2023 23:13872

Yemeksepeti aracılığıyla Cookshop'tan eve servis ile gelen köfteli beğendi fotoğrafına bakın, bir şey yazmaya gerek yok.

Not: Bu gönderdikleri donmuş etli, pişmemiş içi kıpkırmızı ve buz gibi soğuk köfte 250 TL. İnanabilir misiniz?

Yemeksepeti'nin siparişi beğenmediyseniz nedenini yazın diye komik bir bölümleri var. Şöyle ki; az mı beğendiniz, soğuk muydu, geç mi geldi. Var ama başka bir şey yok. Bunlardan birini seçince de 50 TL kupon verelim susun diyorlar.

Sonunda ulaşabildiğim Yemeksepeti'nin online yetkilisi ile Cookshop ile görüşelim diyerek yarım saat beklettikten sonra, olumsuz yanıt geldi diyerek siparişi iptal etmediler, iade almadılar, paramı geri vermediler. 250 TL'lik yanılttılar.

Paramın iadesini ve bozuk malın iade edilerek Cookshop'a geri verilmesini talep ediyorum. Yemeksepeti'ne bu davranışından ötürü Tüketici Mahkemesi'ne vereceğimi buradan bildiriyorum.

27 Temmuz 2023 23:06
Eki aç

Utanmazlıklarına bakar mısınız Cookshop ile görüştük iade almak istemiyor bizde başka bir şey yapamayız diyorlar. İnanmazsanız Ekteki fotoyu görün. Sevgili umursamaz Yemek Sepeti. Unutmayın bu halk sizivezir de eder, bir günde rezil rüsva da eder. Çok zengin olduk büyüdük artık istediğimiz gibi halka davranırız demeyin diyenlere de kanmayın yarın sıfırı boylarsınız

27 Temmuz 2023 23:07
Eki aç

Budur

28 Temmuz 2023 13:21 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

3 Ağustos 2023 11:25

Yemek Sepeti'nden Cookshop aracılığı ile 300 liraya köfte aldım, bozuk çıktı, iade için aradım almadılar. Şimdi dalga geçer gibi 100 TL hediye verip sadaka vermek istiyorlar

24 Kasım 2024 22:46788

19:58 de Yemek Sepeti'nden sipariş verdim. Yaklaşık 1 saat 25 dakika sonra iptal etmek istediğimi söyledim. Bana bekleyi...

Yemeksepeti'nde Soğuk Yemek Ve Yanlış Sipariş Sorunu

27 Ocak 2025 12:07735

Yemeksepeti'nden 26.01.2025 tarihinde saat 21.00 civarında yemek söyledim ancak saat 22.30 oldu, ne gelen var ne giden. ...

Yemeksepeti'nde İade Sorunu Ve Güven Krizi

17 Aralık 2024 17:54580

15 Aralık tarihinde Yemeksepeti'nden verdiğim sipariş, 2 saat sonra geldi, canlı destekle iletişim kurduğumda, kurye yol...

Yemeksepeti'nde İade Sorunu Ve Güven Krizi

Tümünü Gör
Yemeksepeti Teslim Edilmeyen Sipariş

YemeksepetiTeslim Edilmeyen Sipariş

Yiğit
Yemeksepeti Kapanan Panel Sorunu!

YemeksepetiKapanan Panel Sorunu!

Gökhan
Yemeksepeti'nin Müşteriye Olan Duyarsızlığı

Yemeksepeti'ninMüşteriye Olan Duyarsızlığı

Yemeksepeti Sistem Hatası Yüzünden İadem Olmuyor!

YemeksepetiSistem Hatası Yüzünden İadem Olmuyor!

Orçun
Yemeksepeti İskonto Ödemesi Yapmıyor!

Yemeksepetiİskonto Ödemesi Yapmıyor!

Sevilen