Emre sonuçtan hiç memnun değil

Yemek Sepeti Express Paramı Vermiyor

18 Eylül 2023 16:20

Yemeksepeti expresste işe başladım. İlk 2-3 hafta çalıştım sorun yok. Bir gün durduk yere panele erişimim engellendi ve sürücü desteği ile iletişime geçmem istendi. Destek numaralarını aradım biz ilgilenmiyoruz mail atın dediler. Mail attım 1 hafta geçti tık yok tekrar aradım ve sinirli bir tavırla bizim işimiz bu değil sistemden bunu göremiyoruz mail atın dediler telefonu kapattım. 1 gün geçti tekrar aradım bütün durumu anlattım. Konuştuğum kişi aciliyetimi ileteceğini söyledi yine tık çıkmadı. Bu son konuşmanın üzerinden 1 ay geçti ve ne işe başlayabildim ne paramı alabildim. Bugün tekrar aradığımda biz bunlarla ilgilenmiyoruz dendi ve mail atmam söylendi. Muhasebe ödemelerim, bağkurum, benzinim bunların hepsini kendi cebimden ödedim ve Yemek Sepeti bana ne ödeme yapıyor ne beni işe alıyor. Size 2 sorum var. Destek numaranız bize bu konularda destek olmayacaksa, bize mail atın demek dışında bir şey demeyeceklerse neden varlar? Ve böyle büyük bir firmasınız çalışanlarınızın 2-3 haftalık parasına mı konmaya çalışıyorsunuz?

19 Eylül 2023 10:01 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Metin
Metin

Ödemen yapılmadı mi? 2 3 hafta boyunca

Emre
Emre

Yapılmadı

Gökay sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2025 12:03
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 13:22
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 15:42

Yemeksepeti Kategorileri