Yasemin sonuçtan memnun

Yataş Visco Yastık Sertleşme Sorunu

14 Ocak 2024 10:39

Yataş'tan Visco yastık aldım çok memnundum boyun ağrılarım geçmişti. Sabahları boynum kaskatı kalkmaya başladım. Yastık normalde yumuşaktı yattığımda hemen şekil alıyordu. Fark ettim ki yastık sertleşmiş. Şimdi taşa yatar gibi. Yıkamadım hiçbir şey yapmadım. Durup dururken sertleşti şaşkınım

14 Ocak 2024 20:06

Yataş marka ortabatik yastık taş gibi sertleşti. Yıkama yapmadım. Daha önce yastık yumuşacıktı ve kafamın şeklini alıyordu. Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve kullanım hatası olmadığına inanıyorum. Bu tür yastımların kullanım süresini açıkçası bilmiyorum

14 Şubat 2024 09:54 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinize canlı destek hattımıza yazarak veya iletişim merkezimizi arayarak hızlı ve kolayca destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Yataş Grup

16 Şubat 2024 20:38

Kullandığım yastıkla ilgili sıkıntımı aldığım yerle konuşarak çözdük ilginiz için teşekkür ederim mevsim farklılıklarından kaynaklı bir sorun olduğu söylendi bunun kullanıma engel olmadığını söylediler fakat yastık sıkıntımı gidermedi boyun bölgesindeki ağrım devem ediyor

Didar
28 Ağustos 2024 13:06
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Visco Yastık Ağrı Yaptı

Samet