Mert sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 12:25

Yataş'ın online sitesinden almış olduğumuz spinal Support Bamboo 100x200 ölçüsündeki yatağın boyu kısadır. Karyolamızın boy ölçüsü 201,5 cm olarak gelmektedir. 1,5 cm zaten karyola üreticilerinin çarşaf geçirilmesi için bıraktığı paydır. Yatağımızı karyolaya koyduğumuzda ise 5,5 cm yatak ile karyola arasında boşluk kalmaktadır. Yataş servisi gelip yatağı ölçtü. Fitilden fitile yatağın 199 cm olduğunu belirtti. Ama yatağın 196 cm olduğunu kabul etmedi. Peki bu yatak 199 cm ise karyola da 201,5 cm ise yatak ise karyola arasında nasıl 5,5 cm boşluk kalmaktadır. Servisin beyanına göre yataklar 4 cm kısa boyunda olabiliyormuş. Bu da kullanıcı kılavuzunda belirtiliyormuş. Fakat yatağı onlinedan satın alırken bu bilgi müşteriye iletilmemektedir. Ayrıca yatağın üstünde sökülmeler mevcuttur. Üretim hatası olan bir yatak müşteriye gönderilmekte ve Yataş'ın servisinin bu konuya bir müdahalesi bulunmamaktadır. Tamamen müşteri memnuniyetsizliğiyle dolu bir süreç yaşamaktayız. En kısa sürede yatağın iade alınmasını talep etmekteyiz. Ayrıca bu yatak satış mağazalarında satılmamaktadır. Sadece online'da satışı mevcuttur. Demek ki yataktaki problemi Yataş da bildiği için bayilerine göndermemekte sadece müşterinin detaylı bilgisi olmadan onlinedan satış yapmaktadır.

20 Mart 2024 08:13 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Mert
Mert
25 Mart 2024 15:42
yatas-spinal-support-bamboo-pismanligi-1.jpg

Müşteri hizmetleri Mesafeli Satış Sözleşmesinde yatağın toleransının yazdığını söyledi fakat sözleşmemizde yatağın toleransı hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Yatağı satın alırken de sitede bu toleranslar yazmamaktadır. En son ki müşteri temsilcisi Yataş'a ait iç prosedürde yatakların en-boy toleransının yazdığını belirtmiştir. Hiçbir şekilde müşteriye boy ölçüsü 200 cm olan yatağın 197 cm çıkacağı bilgisi verilmemekte olup müşteriler kandırılmaktadır. Tüketici Hakem Heyetlerinden işlemi devam ettireceğim.

Yıldız
24 Temmuz 2024 23:38

Batuhan
20 Eylül 2025 03:16
Yanlış Ölçüde Yatak Gönderildi, Değişim Talebim Reddedildi
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
26 Nisan 2024 12:53
Leyla sonuçtan memnun değil

Leyla
05 Şubat 2025 01:13
Yanlış Yatak Ölçüsü Ve Çözüm Eksikliği

Yataş Yanlış Ürün Gönderildi.

17 Haziran 2023 18:21

Yataş Kategorileri