Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Bedding İade Almıyor

Filiz
22 Ocak 2024 19:41

Yataş Bedding'den YTS510799 sipariş koduyla Dream Box yatak aldım. Ürün showroomlarda satılmadığından deneme şansım olmadı. Aldıktan sonra memnun kalmadım; çünkü orta-sert denmesine rağmen en fazla orta sertlikte bir yatak ve 47 kilo bir insan olarak içine gömülüyorum.

Müşteri hizmetlerine ulaştım, iade sürecini başlatmamızı söylediler. Sonrasında arayıp 'Bilmem ne anketini doldurdunuz mu sipariş verirken? Doldurmadıysanız iade alamıyoruz.' diyorlar. Ben kullanamayacağım ve yüksek bir meblağ ödediğim yatağı kullanmak zorunda kaldım. Üstelik dalga geçer gibi 'Roll pack bir yatağın ambalajını açtıysanız alamıyoruz.' diyorlar. Ambalajını açıp denemeden, deneme şansım olmayan bir yatağı nasıl anlayabilirim? Siteye uyarı koymaları gerekiyormuş, 'Roll pack yatakları açınca iade almıyoruz.' diye. Ürünü satana kadar her şey güzel, satıldıktan sonra ise müşteriyi önemsemiyorlar.

14 Şubat 2024 10:14 (Şikayetten 22 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

03 Nisan 2024 08:48

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 20:44
Beklediğim Sertlikte Olmayan Yatak Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 12:03
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 10:45
İlke sonuçtan hiç memnun değil

Yataş'ın Müşteri Memnuniyetsizliği: Yanlış Yatak Teslimatı Ve Değişim Sorunu

İlke
13 Aralık 2024 16:22
Yataş'ın Müşteri Memnuniyetsizliği: Yanlış Yatak Teslimatı Ve Değişim Sorunu
Okyanus sonuçtan hiç memnun değil

Okyanus
22 Mayıs 2024 13:54