Yataş Baza Neden Kırıldı

21 Eylül 2023 06:32

Garanti süresi daha bitmeye kızıma aldığım baza kırık bir şekilde elimde kaldı. Bazanın altından bir şey almak için bazayı açtım ve havada asılı kalarak hem demiri hem de kontrplak inanılmaz bir şekilde kırıldı. İnanılmaz çünkü ters yöne doğru kırıldı. Hiç dokunmadan yetkili servisi aradım uzun uğraşlardan sonra ulaşabildim durumu anlattım. Servisin Antalya'dan geleceği için bir haftayı bulacağı söylendi (biz Isparta'dayız). Baza üstünden yatağı indirdik, hiçbir şekilde bazaya dokunmadan yaklaşık 2,5 hafta boyunca defalarca arayarak bekledik. Yetkililer geldi. Onlar bile şaşkındı çünkü baza kapanmıyordu (kilidini kullanmamamıza rağmen). Amortisörleri çıkarıp, bazayı indirdiler ve kullanıcı hatası olabileceğini söylediler ve amortisörleri götürüp inceleneceğini söylediler. Bunun kabul edilemez olduğunu söyledik çünkü bazayı açar açmaz havada kalmıştı ve kendileri çok uğraşmalarına rağmen kapatamamışlardı. Nasıl bir kullanıcı hatası olabilirdi ki? Biz size haber ederiz dediler ve 10-15 gün belki daha fazla arayan soran olmadı. Ben defalarca aradım, en son aramamda kullanıcı hatası olduğunu ve amortisörleri satın alınan mağazaya bırakacaklarını söylediler. Şimdi benim sorum şu: Biz neden güvenilir ve sağlam diye fazla para verip Yataş aldık? Neden daha garantisi bitmeyen ve kesinlikle kullanıcı hatası olmayan kırık bir bazayla ortada kaldık? Bize birileri açıklama yapabilir mi?

Yasemin
21 Eylül 2023 06:09
Yataş Baza Garantisi Bitmeden Kırıldı

Hülya
12 Mart 10:02
Yataş Baza Hatalı Üretim Sorunu
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
19 Mayıs 02:00

23 Temmuz 2024 12:40
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
24 Ekim 2024 13:05