Cemal sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 21:28

Merhaba
Yapı Kredi Mobil uygulamasındaki QR kod ile yapılan işlemlerden hiçbirinden (Para çek, Para yatır, Word Pay vb.) aylardır herhangi bir işlem yapamama mağduriyetimi defalarca sözlü ve yazılı olarak kuruma iletmeme rağmen bugün sorun telefonunuzda diyerek çözümsüz bıraktılar. Telefon modelinde (Xiaomi Redmi 13C) bu sorunun kronik olduğunu tarafıma ilettiler. Bugün aynı telefonla Ziraat Bankası'ndan yaptığım QR kodlu işlemi görsellerde paylaşıyorum. Daha önce kullandığım telefonda da (General Mobile GM22) aynı problemi yaşıyordum ve bunun telefonla alakalı olduğunu söyledikleri için ihtiyacım olmadığı halde masraf yaparak telefonumu değiştirip yeni telefon almak durumunda kaldım. Tarafıma iletilen yazılım, donanım, kullanım vs. ile ilgili tüm çözümleri kendi çabamla denediğim halde sorunun telefonlarımda olduğunu söylediler. Eski telefonumla da Ziraat Bankası'ndan QR işlemi yapabiliyorum, yeni telefonumla da yapabiliyorum. Yıllar önce aktif kullanıcısı olduğum için bana hediye olarak çanta gönderen Yapı Kredi'ye bunu yakıştıramadım.

13 Aralık 2024 09:49

QR kod okumaması kronik problemi dedikleri telefonum, Ziraat Bankasında saliseler içerisinde işlem yapıyor, Yapı Kredide hiçbir işlem yapmıyor.

15 Aralık 2024 17:25

Kronik sorunlu dedikleri telefonum ile bugün Word Mobil ile yaptığım işlemler. Yani telefonumun QR kod okumama gibi bir sorunu yok. Sadece Yapı Kredi Mobilde okumuyor. Bu da sorunun uygulama ile ilgili olduğunu gösteriyor.

29 Aralık 2024 17:54

QR kodla para transferi işlemini açıp ATM deki kodu okuttum, telefonum onu okuyor. Ama para çek yatır işleminden yaparsam okumuyor.

16 Mayıs 2024 11:19

Yapı Kredi Mobil Uygulamasında Sürekli Kapanma Sorunu

28 Aralık 2024 00:41
Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 21:58

Yapı Kredi Bankası Kategorileri