Yapı Kredi Mobil Uygulama Sorunu: Sürekli Erişim Problemi

Yapı Kredi Mobil Uygulama Sorunu: Sürekli Erişim Problemi
04 Eylül 2024 13:43

Yapı Kredi Bankası mobil hesaba giriş yapamıyorum. Sürekli aynı sorunu yaşıyorum. Kaç kere şubeye gidip şifre aldım 1-2 gün sonra tekrar aynı sıkıntı bıktım artık. Ödemelerimi takip edemiyorum. Ödeme yapamıyorum. Çalıştığım için sürekli şubeye gelemem insanları bu kadar mağdur etmenin ne anlamı var. Başka bankalarla bu tarz sıkıntı yaşamadım. Her seferinde bankamatik bulmaya çalışıp ödeme yapıyorum yeterince borçlarla boğuşuyorum zaten bir de üstüne mobile erişim sıkıntısı yaşıyorum

03 Kasım 2024 01:11

Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı şu an çalışmıyor. Daha önce de oldu. Diğer bankalarda hiç sorun yaşamıyorum. Bu şekilde en kısa sürede ayrılmam lazım. Neden olduğunu anlamıyorum. Daha önce de hesabımda bulunan para bir anda yok oldu. Bankayı aradım, onlar da net bilgi veremedi ama olan benim bir gün önceki bakiyemin yok olmasına sebep oldu. Sebep ne idi, hâlâ anlamadım. Şu anda yatırım hesabına erişemiyorum

03 Kasım 2024 01:09

31 Ekim 2024 21:32

Yapı Kredi mobil bankacılık şifrem bloke oldu. Müşteri hizmetlerine 2 haftadır ulaşamıyorum, otomatik mesaj saçmalığı yüzünden temsilciye bağlanamıyorum. Her yolu denedim muhatabım yok kartımdaki parayı kullanamıyorum. Bir an önce bu bankadan kurtulacağım. Kart bloke kaldırma işlemine yönlendirip sonrasında kartınız bloke olmuştur bizi aradığınız için teşekkürler. Telefonu kapatmayı unutmayın diyor. İşte Yapı Kredi hizmeti bu kadar.

Yapı Kredi İnternet Bankacılığına Giriş Yapamıyorum

Hasan
29 Ekim 2023 23:46
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi'de Sürekli Yaşanan Mobil Uygulama Sorunu

İsmail
02 Kasım 2024 16:05
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mobil Bankacılık Giriş Engeli Ve Maaş Hesabı Sorunu

Ali
25 Kasım 2024 17:09
Mobil Bankacılık Giriş Engeli Ve Maaş Hesabı Sorunu

Şifre Yenilemede Çıkmaz: Kartım Yok, Çözüm De Yok!

Gülçin
10 Haziran 09:02
Melahat sonuçtan hiç memnun değil

Melahat
22 Kasım 2023 16:42