İlker
17 Temmuz 2024 14:341.534

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Güvencesi Aldatmacası

Yapı Kredi Bankası kredi kartı ile satın almış olduğum bilgisayar, fatura tarihinden sonraki 30 gün içinde düşme sonucu hasar görmüştür. Bu hasarın, bankanın hizmetleri arasında belirttiği alışveriş güvencesi kapsamında onarılmasını talep etmek için, web sitelerinde yayınladıkları form ve evrakları hazırlayarak bankaya faks yoluyla ilettim.

Ancak herhangi bir muhatap bulamadım ve banka tarafından duyurulan hizmet ile alakalı hiçbir yetkilinin geri dönüş yapmaması, taahhüt edilen hizmetin yerine getirilmemesi sebebiyle şikayetçiyim.

Yapı Kredi Bankası'nın web sayfasında, 'Alışveriş Güvencesi, ek kartlarınızla satın aldığınız eşyalar da dahil olmak üzere, yalnızca Türkiye'de değil, tüm dünyada geçerlidir. Worldcard ile yaptığınız alışverişler 60 gün süreyle Alışveriş Güvencesi kapsamında olup, eşya başına 500 Euro, olay başına 1.500 Euro teminat altındadır.' ifadesi yer almaktadır.

Dolayısıyla bankanın taahhüdü olan alışveriş güvencesi konusunda zarar gören bilgisayarımın yaklaşık 13.141,38 TL olan tamir bedelinin karşılanması gerekmektedir.

Bahsi geçen konuyla ilgili olarak zararımın tazmin edilmesi hususunu önemle arz/rica ederim.

Saygılarımla.

17 Temmuz 2024 14:14

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Alışveriş Güvencesi!

Dolayısıyla bankanın taahhüdü olan alışveriş güvencesi konusunda zarar gören bilgisayarımın yaklaşık 13.141,38, trl olan tamir bedelinin karşılanması gerekmektedir.

Saygılarımla.

Zekeriya
Zekeriya
5 Mayıs 2025 12:58

Gelişme oldu mu? Bilgi verirseniz, ben de de benzer bir durum var

Yapı Kredi Harcama İtirazı Mağduriyeti

Kerem
8 Mart 2024 12:592.346

Yapı Kredi World kartım ile Ocak ayında yurt dışından mail order yöntemi ile bilgim dışında 20ser dolar şeklinde 4 kez ü...

YKB Word Kart Seyahat Harcaması Word Puan Kampanyası

Kadir
2 Temmuz 2024 00:35681

"Biraz gecikmelide olsa Tatilbudur kampanyasından kazandığım worldpuanlar kartıma yüklendi. Teşekkürler..."

Celil
11 Kasım 2024 20:201.196

Yapı Kredi Bankası, 11.11.2024 tarihinde kredi kartımla internet üzerinden 193 TL'lik bir harcama yapıldığına dair mesaj...

Yapı Kredi Bankası Otomatik Ödeme Talimatı Sorunu

Yapı Kredi BankasıOtomatik Ödeme Talimatı Sorunu