Yapı Kredi Bankası 20 Yıllık Müşteriye Yapılır Mı Bu!

Yapı Kredi Bankası 20 Yıllık Müşteriye Yapılır Mı Bu!
18 Temmuz 2024 12:47

20 yıllık Yapı Kredi müşterisiyim. Kredi kartımdan 17 Temmuz 2024 tarihinde, 3 defa 1.025.000 TL'lik ödemenin mobil onayının yapılması istendi. Hemen 4440444 numarayı aradım. Buradan yapay zekalı görevli tarafından şüpheli işlem birimine bağlanmam için 1 tuşuna basmam istendi. 1 tuşuna bastım ve şüpheli işlem birimine bağlandım. Orada görüştüğüm kişi kartları kullanıma kapattı.

Ancak yeni kart talebim için kendisi tarafından yönlendirildiğim sisteme kartların şifresini ya da 6 haneli mobil onay şifremi girmemi istendi. 4 haneli kart şifresini tuşladım ama bağlandığım görevli şifrenin tuşlanmadığını söyledi. Bu sefer de 6 haneli mobil bankacılık giriş şifremi tuşlamamı söyledi. Yönlendirdiği sistemde 6 haneli şifremi tuşluyorum ama görevli şifreyi tuşlamadığımı söyleyerek yeni kartın basımı talebimi gerçekleştiremeyeceğimi söyledi.

Aslında aynı anda mobil bankacılığa giriş yapıyorum ve mevcut şifremi kullanabiliyorum. Aynı işlemi 18 Temmuz sabah saatlerinde de yaptım. Ama sistemdeki görevli her seferinde şifremin algılanmadığını söyledi. Yani şifreyi tuşluyorum fakat bankanın sistemi yaptığım tuşlamayı algılamıyor. Görevliyle yaptığım görüşmede, şubeye gidersem işlem yapabilip yapamayacağımı sordum, bu işlemi şubeden de yapamazsın, istersen başka birime yönlendireyim dedi.

Başka birime yönlendirdi. Buradan bir müşteri temsilcisiyle görüştüm, yeni seri numaralı kart basımı yapılıp adresime gönderileceğini söyledi. Ayrıca: 1.025.000 TL'lik işlemi kazayla onaylarsam ne olacaktı? Benim böyle bir limitim yok. Nereden geliyor bu limit? Tamam işler halloldu derken, mobil bankacılığa girdim, kredi kartına 564 TL yıllık üyelik ücreti yazılmış. Bu sefer 4440444'ü tekrar aradım. Yapay zekalı görevliye yıllık üyelik ücreti iptali yapmak istiyorum dedim.

Yapay zekalı görevli, herhangi bir kartımın olmadığını söyledi. Yani nasıl oluyor? Hem yıllık ücret yazıyorsunuz, hem iade talebimde kartımın bulunmadığı söyleniyor, hem de kuryede kartım olduğu yazılıyor. Önceden ne güzel otomatik ödemeler sayesinde yıllık ücret alınmıyordu. Bunu nereden nasıl düzelttiririm? BDDK, Maliye Bakanlığı dahil her yere şikayet yazacağım.

Yapı Kredi Bankası Müşteri Hizmetleri Telefonu

17 Kasım 2023 01:18
Yapı Kredi Bankası Müşteri Hizmetleri Telefonu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 11:58
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 14:09

16 Şubat 2024 16:04
Can sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 10:29

Yapı Kredi Bankası Kategorileri