Hakan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 23:20

07.07.2024 tarihinde World Mobil uygulamasından katıldığım Chippin kampanyalarından faydalanmak için LCW mağazasından 2.382,91 TL alışveriş yaptım. Ancak Chippin uygulamasında Yapı Kredi Bankasının ödeme sayfası açıldığında ödeme onayı için banka tarafından gönderilmesi gereken SMS gelmedi. Sorun için 6-7 defa Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetlerini aradım, çözüm sunamadılar, LCW kasasında 3 defa kasiyer ürünlerin barkodunu baştan okuttu, her defasında ödeme onayı için SMS gelmedi ve ben mahcup oldum. Ödeme yapamadığım için 2 saat LCW mağazasından çıkamadım. Vodafone'a yönlendirildim ancak hattımla ilgili hiçbir sorun bulunamadı, zaten diğer bankalar (Akbank, Garanti, QNB Finans ve Ziraat Bankası) da SMS sorunu asla yaşamadım, bu sorunu sadece Yapı Kredi ile yaşıyorum. Bankanız tarafından yaşadığım bu mağduriyet sebebiyle Chippin uygulaması kampanyalarından “World'e özel LCW mağazalarından 400 TL World puan – Chippin uygulaması ile ek 100 TL World puan” ve “Chippin'de yapacağınız 1500 TL alışverişe 100 TL.” toplam 200 TL. Kampanyadan faydalanamadığımdan 200 TL World Puanın hesabıma tanımlanmasını rica ederim. Aksi halde yaşadığım bu olumsuz deneyim sebebiyle tüm kredi kartlarımı iptal ettireceğim.

Hakan
Hakan
09 Temmuz 2024 20:59

Yapı Kredi Bankası müşteri sorunlarıyla ilgilenmiyor. Geri dönüş yapılmadı. Yapı Kredi Bankası ile tüm bağlarımı koparacağım

Murat sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 14:35

23 Mayıs 2025 18:44
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 14:26

21 Mayıs 2024 12:11