Hande sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Ve Tıkla Gel Al-hemen

04 Aralık 2023 11:03

01/12/2023 te Watsons Tıkla Gel Al-Hemen Ankara Kentpark mağazasından sipariş verdim. Hazırlanıyor gözükmekte. Fakat 1 saat içerisinde mağazada olması gerekiyor normalde. Müşteri hizmetlerini aradım hepsi farklı şeyler söyledi. Bakın tam 4 kere. Hatta ilk aradığımda tam bir fiyaskoydu. Onu da anlatayım. İptal istedim adam beni yönlendirdi iptal edilmedi. Ama bana genede bir mesaj geldi kendi sipariş numaram 0108802552 ama iptal edilen farklı bir sipariş numarasıydı ve ortada böyle bir siparişimde yok. Neyse sonra tekrar aradım. Bana mağazayı arayın dediler. Mağazayı aradım müşteri hizmetlerini arayın dediler. Müşteri hizmetlerini aradım tekrar mağazadan iptal edilmesi gerekiyor dediler. Mağazayı tekrar aradım bize sistemimize düşmemiş ürün yok o yüzden iptal edemiyoruz dediler. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım kayıt açıp iptal etmeleri gerek dediler. O gün bir şekilde müşteri hizmetlerinden konuştuğum L**** hanım sağ olsun mağazayı aradı destek sağladı ve halletti. 4/12/2023 siteye girdim hala hazırlanıyor gözüküyor sipariş. Bu sefer desteğe yazdım böyle böyle diye bana diyor ki hazırlanıyor gözüküyor. Kardeşim biliyorum gözüktüğünü sizin birbirinizden haberiniz yok. Müşteriyim ben. Mağaza ve Watsons müşteri hizmetlerinin arasında telefonla mekik dokuduğum yetmezmiş gibi sanki dün açılmış bir firmanızda altyapınız 0. Bu çok büyük terbiyesizlik. Yıllardır alışveriş yaparım eğer bir sistemi oturtamıyorsanız size ne diyebilirim ki:) bana ne yaşattığınızı düşünebiliyor musunuz? Bu arada mağazanın hiçbir günahı yok. Çokta yardımcı oldular bana.

04 Aralık 2023 11:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)
05 Aralık 2023 15:41

E daha ne kadar beklemem lazım illaki Tüketici Hakları'na şikayet mi etmemi bekliyorsunuz?

06 Aralık 2023 10:57

Dün aradılar 2 kere iptal gerçekleştirilecek diye mesaj gelecekti hala gelmedi internet sitenizde de hala hazırlanıyor olarak gözüküyor sonuç olarak hala param iade olmadı olduysa da bana yazılı bir bilgi gelmedi

Elvan sonuçtan hiç memnun değil

Elvan
02 Aralık 2023 02:02
Watsons İnternet Alış Verişi Skandalı
Duygu sonuçtan çok memnun

Duygu
08 Şubat 2024 14:26
"Arayan Watsons iletişim danışmanı arkadaşınıza teşekkür ederim. Ama keşke şikayet vara bildirmeden ürün şubeye gönderilseydi yinede iletişim ve çözümü için teşekkürler. Ürünü teslim aldım."
Ceylan sonuçtan çok memnun

Ceylan
27 Kasım 2023 15:13
Watsons Satış Sonrası Yaşanılan Mağduriyet
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
21 Ekim 2023 21:09