Merve sonuçtan çok memnun

Watsons Puan Kullanımı Sorunu

Watsons Puan Kullanımı Sorunu
11 Aralık 2023 12:05
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü, siparişimi olması gerektiği gibi tamamladım. Konuyla ilgilenen kişiye hızlı çözüm sağladığı için çok teşekkürler.”

Watsons'tan yaptığım 600 TL alışverişe 300 TL puan kampanyası alışverişimin puanları önce karta geç yüklendi (kendileri gününde yüklendiğini söylese de uygulamada sürekli kontrol ettiğimde yatmamış görünüyordu) daha sonra yüklendiğinde de ödeme sayfasında kullanılamıyordu. Bugün kendilerini arayıp durumu bildirdiğimde puanlarımı kullanmadığım için silindiğini söylediler. Sürekli alışveriş yaptığım ve bu puan sorununu sürekli yaşadığım bir yer maalesef uygulamaları bu konuda sürekli sorun çıkarıyor. Bana kullanabileceğim vaat edilen 300 TL puanımla alışverişimi tamamlamak istiyorum. Bir vaatte bulunarak alışveriş yapmamı sağlayıp vaadini yerine getirmemek hiç hoş bir durum değil Watsons gibi bir markaya yakıştıramadım. Acilen konuyla ilgili çözüm bekliyorum.

11 Aralık 2023 12:07 (Şikayetten 2 dakika sonra)
19 Aralık 2023 15:55

Aleyna sonuçtan memnun

Aleyna
12 Aralık 2023 16:02
"Teşekkürler"
Ayşenur sonuçtan çok memnun

Ayşenur
27 Aralık 2023 22:53
"Hızlı dönüş için Teşekkürler"

Selchin
13 Aralık 2023 00:30