16 Ekim 2024 18:07303
Melike'nin Teşekkür Mesajı
Müşteri temsilcisi ile iletişime geçildi. Değişimi olacağı söylendi teşekkür ederim

Sürekli kullandığım Morfose çift fazlı fön sütü bu sefer aldığımda çok kötü bir kokuyla karşılaştım. Saçıma sıktığımda sarımsak ve bozuk süt kokusu kaldı saçımı tekrar yıkamak durumunda kaldım. Watsons'a fişimle beraber gittiğimde ürünü açtığım için iade yapamayacaklarını söylediler. Fakat ürünü açmadan nasıl kokusuna bakabilirdim? Ürünü yalnız bir kere kullanabildim kokusundan çok rahatsız oldum. Şikayetimi dikkate almanızı ve iademi sağlamanızı önemle rica ederim.

29 Ekim 2024 19:24 (Şikayetten 13 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Melike Ş., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında, sağ alt köşede yer alan "Destek" alanından bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

29 Ekim 2024 20:30

20 Kasım 2024 18:04

Değerli Müşterimiz Melike Ş. Yaşadığınız deneyim, ilgili ekibimiz tarafından tüm ayrıntılarıyla incelenmiş olup, tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Düşünceleriniz ve deneyimleriniz konusunda size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Web sitemiz ve mobil uygulamamızdaki “Destek” alanından ve Whatsapp üzerinden, haftanın 7 günü 09:00 – 22:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Watsons ailesi olarak güzel günler dileriz. Watsons İletişim Merkezi

Watsons'da Bozuk Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Dürdane
Dürdane
19 Ekim 2024 18:54982

Watsons mağazasından almış olduğum morfose milk Therapy çift fazlı fön sütünü kullanmak için açtığımda fısfıs başlığının...

Watsons Kötü Kokan Bozuk Saç Spreyi

Özge
Özge
24 Eylül 2024 11:49480

16/09/2024 tarihinde Watsons mağazasından morfose çift fazlı fön sütü aldım. Daha önce de bir çok kez kullandığım bir ür...

Watsons Morfose Milk Terapi Fön Sütünde Kalite Sorunu

Elif
15 Eylül 2024 00:43265

Morfose Milk Terapi Fön Sütünü uzun zamandır kullanıyorum, 4-5 şişe bitirmişimdir. Her zaman da Watsons'tan alıyorum ama...

Fön Sütü Pompası Bozuldu Ve Ürün Kısa Sürede Kötü Kokmaya Başladı

Nurten
Nurten
29 Temmuz 2025 17:04141

"E*** hanım tarafından geri aranıldım. Sistemsel olarak çalıp kapandığını ve özürlerini iletti. Geri dönüş için teşekkür ederim."

Fön Sütü Pompası Bozuldu Ve Ürün Kısa Sürede Kötü Kokmaya Başladı

Bozuk Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: Ücret İadesi Veya Değişim Talebi

Hanife
Hanife
12 Ağustos 2025 10:49254

"Müşteri temsilcisi için 5 puan verdim temsilcinin ilgisi anlatım tarzı güzeldi marka geri dönüş sağladı memnuniyet için teşekkür ederim fakat sunduğu imkan (30 TL) çok verimli değildi."

Tümünü Gör
Watsons'tan Aldığım Kil Maskesi Kutu İçi Eksik!

Watsons'tanAldığım Kil Maskesi Kutu İçi Eksik!

Bülent

Rana
Watsons'tan Alınan Göz Kalemi İçi Kırık

Watsons'tanAlınan Göz Kalemi İçi Kırık

Pelin
Watsons Naturals Saç Kremi İçinde Pislik!

Watsons NaturalsSaç Kremi İçinde Pislik!

Rabia
Watsons Hatalı Etiket Ve Düşük Fiyat Söyleyip Yüksek Fiyatla Satış