Tayyip sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Deneme Yanılma Yoluyla Araç Mı Tamir Edilir?

17 Eylül 2024 17:43

Volkswagen Golf 1.0 TSI aracım tahrik sistemi arızası verdi. Bakım vakti de geldiği için Çorum Ahlatçı Volkswagen servisine 09.09.2024 tarihine randevu aldım ve Tokat'tan yola çıktım. Aracımı servise bırakıp bakımlarını ve arızalarını yaptırdım. Ardından da Tokat'a dönüş yaptım. 13.09.2024 Cuma günü tekrar tahrik sistemi arızası aldım. Tekrardan yetkili servisle iletişime geçtim, Doğuş Otomotiv ile de bu durumu paylaştım. Aracımın arızasının çözülmediğini, ben her hafta işimi gücümü bırakıp Çorum'a gidemeyeceğimi belirttim. Çözülecekse aracı tek bırakayım yapılsın mantığındayım ve bunu da söyledim kendilerine. Doğuş Otomotiv'den de yardımcı olacaklarını özellikle belirttiler. Tamam, madem yardımcı olacaksınız dedik. 16.09.2024 Pazartesi günü tekrardan yola çıktım, aracı servise saat 10:00 civarı bıraktım, işleme aldılar. Sonra arızanın solenoid valfinden olduğunu söylediler. Bu sefer ben haklı olarak madem solenoid valfinden, diğer işlemde o zaman niye yapılmadı dedim. O zaman bu arıza yoktu, güncellemeyle ilgiliydi diyorlar. Tamam, neyse solenoid valfi ise sorun, bu yapılınca çözülecek mi sorun diyorum, belli olmaz, garanti veremeyiz diyorlar. Volkswagen'in bize arıza için liste sunduğunu, ona göre sırayla yaptıklarını söylüyorlar. Yahu bu arızanın 10 farklı çözümü varsa ben hepsinde parça değiştirip para mı ödeyeceğim? Böyle arıza çözümü mü olur? Deneme yanılma yoluyla araç mı tamir edilir? Gidiyorsun, 1 özür yok, çözüm odaklılık yok, sadece kendi bakış açısıyla bakan 3-5 insan. Müşteri ilişkilerinde bulunan S*** Hanım'a durumu izah ettik ve haklı olarak her hafta buraya mı geleceğim, çözülmezse diyorum. 'E mecbur, araç sahibiysek bunlar olabilir' diyor. Özür anlamında yardımcı olmalarını talep ederken, 'Pardon biz neden özür dileyecekmişiz' mantığında olan ve empatiden yoksun bir kişi. Şu yaptıkları, söyledikleri lafların normalleştirilmesi o kadar insanın garibine gidiyor ki, öyle büyük terbiyesizlik ki, insanı tamamen markadan uzaklaştırıyorlar.

-Aracın ekranında henüz görmediğim vites kolu arızasını önden görüp sistemde gözüktüğünü söyleyip yapmayı biliyorlar fakat halihazırda 3-5 defa veren arızayı yapamıyorlar.
-Önceki yapılan işlemin sorunu çözmediklerini kabul ediyorlar fakat o işlem için yapılan işlemin para iadesi yapılmıyor.
-Yardımcı olacaklarını söylüyorlar. Gidiyoruz, üste çıkmadıkları kalıyor.
-Biz servise neden gidiyoruz? 3000 liraya bakım yaptırmak varken neden 7000 lira bakım için para veriyoruz?

Tayyip
Tayyip
20 Eylül 2024 17:56

Servisteki yapılan işlemlerin hiçbir güvence altında olmadığı belli oldu. Genel merkezden aranalı 2-3 gün olmuştu (o da ben tekrar tekrar arayınca) olay işlerine gelmediği için servisin yaptığı yanlış yok diyorlar fakat benden ücret alınıp arızanın çözüme kavuşmadığını hala idrak etmek istemiyorlar. Halen sorunum çözülmedi ve ne aranıyorum ne çözüm üretiyorlar. Koskoca Volkswagen'nin düştüğü durum bundan ibaret. Parayı al işi yapma, tekrar ücret talep et. Deneme yanılmayla araç tamir et. :)

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Otomobil Servisinde Yaşanan İletişim Ve Garanti Sorunları

14 Ağustos 2024 12:38
Enes sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 16:14
Garantili Volkswagen Golf Anahtar Arızası
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Golf Aracımda Sürekli Tekrarlayan Hata Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

19 Mart 2025 01:11
volkswagen-golf-aracimda-surekli-tekrarlayan-hata-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.pdf
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Polo’da Tekrarlayan Fren Arızaları Ve Yetersiz Servis Deneyimi

24 Ağustos 2025 12:42
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Golf Style Etsi Sıfır, Kusurlu Araçta Elektronik Arızalar

04 Eylül 2024 22:02