Erdinç sonuçtan memnun

30 Mart 2024 15:23
Erdinç'nin Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.”

Koçtaş Yapı Market'ten Vitra marka Nuvoplast klozet kapağını 16.07.2022 tarihinde satın aldım. Menteşe yeri kırıldı ve yavaş kapanma özelliği çalışmıyor. Faturası ve kutusu mevcut olduğu ve 2 yıl garantisi bulunduğu halde, ne satın aldığım yer ne de yetkili servis, ücretsiz tamir, onarım ve değişime yanaşmamaktadır. Ürün hakkında yaptığım araştırmada, menteşe yerinde kırılma ve yavaş kapanma özelliğinin her tüketicinin başına gelen bir olay, yani ayıplı ürün statüsüne girdiğini öğrendim. Bu durumu tekrar gözden geçirip tarafıma iletişime geçmenizi rica ederim. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

30 Mart 2024 15:30 (Şikayetten 6 dakika sonra)
30 Mart 2024 16:13

Merhaba Vitra genel merkezden 30.03.2024 saat 16:00 da arandım konu ile ilgili benim kullandığım klozet kapağının menteşenin plastik olması ve çok fazla bu durumla karşı karşıya kalındığı için yeni üretimlerinde metal menteşe kullanılmaya başlanmış ve menteşelerin ücretsiz değişimini yapmak istediler, ürünün bu şekilde ayıplı olduğu bilinirliği olduğu halde servis neden benden 395 TL para talep ettiğini sorduğumda derin bir sessizlik olmuştur, yetkili servise gerekli uyarıları yapacakları bilgisi vermişlerdir, benim kendilerinden istediğim ise bu şekilde ayıplı ve üretim hatalı ürünün üst model ve yenisi ile değişiminin yapılmasını talep ettim gerekli cevabı bekliyorum

05 Nisan 2024 09:12

Merhaba 04.04.2024 tarihinde müşteri danışmanınız tarafından aranıp çalışmayan yavaş kapanmanın video görüntüsü istenmiştir Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafıma dönüş yapmanızı rica ediyorum.

17 Nisan 2024 12:00

Merhaba, 17.04.2024 tarihinde saat 11.00 de Vitra teknik servis ekibi tarafından gerekli parçaların değişimini gerçekleştirmişlerdir. Vitra genel merkez ve teknik servisin ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum sorunum çözülmüştür.

17 Nisan 2024 12:02

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
07 Eylül 2023 11:13
"Ürün ile ilgili problemlerim 1 saat içerisinde giderildi. Teşekkürler..."
Vitra Koçtaş Servis Ve Garanti Hizmetleri
Hüseyin sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2023 17:00
"Ürünün kırılan parçalarını ücretsiz kargoyla adresime yolladılar. Tekrardan çok teşekkür ederim"
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
04 Kasım 2023 15:57

İsmail
20 Şubat 2025 19:06
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
14 Temmuz 2024 01:13
"Teşekkür ederim müşteri memnuniyeti adına gelip değiştirdiler ücretsiz bir şekilde"
Vitra Bizi Üzdü İlk Ayda Kırıldı