Merve sonuçtan çok memnun

Vitra Gömme Rezervuar Gövdesinin Kendiliğinden Çatlayarak Su Kaçırması

28 Ocak 2024 21:33

Vitra markalı gömme rezervuarın gövdesi çatlamış ve su sızdırarak alt kat komşuma zarar veriyor. Ev tadilatı yaparken, gömme rezervuar gibi fayans altında kalacak ve arıza çıkınca kırıp dökme gerektirecek ürünlere yüksek ücret ödeyerek Vitra markalı rezervuar tercih ettim. Maalesef, gövdenin kendi kendine çatlayıp su kaçırması sonucu mağduriyet yaşıyorum. Vitra'nın servisi ve müşteri hizmetleri bu durumu normal karşıladı. 15 Ocak 2024 tarihinde Vitra Servisi tarafından yapılan incelemede gömme rezervuarın gövdesinin çatladığı tespit edildi ve servis arıza tespit için 600 TL ücret aldı. Tamir için ise 5350 TL'lik bir silikon parça takılması gerektiği belirtildi. Vitra marka gömme rezervuarın 7 yıl sonra kendi kendine çatlamasını kullanıcı hatası olarak görmüyorum ve bunu üretim hatası olarak değerlendiriyorum.

Ayrıca, yenisi 2100 TL civarında olan ürün için 600 TL servis ve 5350 TL tamir ücreti istenmesini de doğru bulmuyorum. Müşteri hizmetlerinin gövde çatlamasını doğal karşılaması ve hatayı Vitra'ya atfetmemesi müşteri memnuniyeti ilkesiyle bağdaşmıyor. Kullanıcı olarak gömme rezervuarın gövdesine herhangi bir müdahalede bulunmadığım ve 7 yılda bir gömme rezervuar değişiminin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Gövde çatlaması sonucu su kaçırmasından dolayı gereken silikon kılıfın ücretsiz takılmasını ve alınan servis ücretinin iadesini, mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

28 Ocak 2024 21:45 (Şikayetten 11 dakika sonra)
31 Ocak 2024 19:54

Şikayet var üzerinden hızlı bir otomatik mesaj ile dönüş yapılmış, tarafınıza ulaşılacak yazılmış olmasına rağmen 3 gündür arayan olmadı

06 Şubat 2024 19:28

9 gündür çözüme dair bir adım atmadılar, hiçbir dönüşleri olmadı, bu kadar da ilgisizlik olmaz

14 Şubat 2024 22:12

14 gündür Vitra dan bir dönüş olmadı. Konuyu @CİMER e taşıyınca da yine ilgisiz kalabilecek misin @Vitra, göreceğiz.

22 Şubat 2024 10:07

Vitra müşteri hizmetleri tarafından 16.02.2024 tarihinde arandık ve arızanın müşteri memnuniyetini sağlamak için ücretsiz olarak yapılacağı ve konu ile ilgili müşteri hizmetlerinin veya servisin gün bildirip onarımı yapacağı söylendi. Eve gelip onarımı yapmaları için haber bekliyoruz. Şu ana kadar servisin gelip arızayı ne zaman yapacağı konusunda bildirim yapmadılar.

25 Mart 2024 13:17

Vitra tarafından problemimiz ücretsiz bir şekilde giderildi. İlgilerine, müşteri memnuniyetimize gösterdikleri hassasiyete teşekkür ederiz

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
26 Eylül 2025 09:49

Yusuf
06 Mayıs 2025 00:22
Yenilenen Rezervuarda Sürekli Arıza Ve Servis İlgisizliği
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vitra Ve Servis Sorunu

26 Ağustos 2024 16:32
Vitra Ve Servis Sorunu
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
12 Temmuz 2023 10:23