Mustafa sonuçtan çok memnun

Viessmann Kombi: Kalitesiz Malzeme Ve Yetersiz Servis

Viessmann Kombi: Kalitesiz Malzeme Ve Yetersiz Servis
01 Kasım 2024 23:45
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri sorunun çözümünde hızlı ve etki bir rol üslendi şikayetime çözüm sağladıklarını için wiesman müşteri hizmetlerine teşekkür ediyorum”

Viessmann kombide kötü malzeme sebebiyle arıza; Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ikamet etmekteyim. 2022 yılında markanıza güvenerek evime bireysel Viessmann kombi satın aldım. Yetkili servis aracılığı ile işletmeye alındı ve bugüne kadar kullandım. Geçtiğimiz gün, 30/10/2024 tarihinde kombinin su basıncı düşük olup alt vanadan su verdiğimde bir anda kombinin içinden su akmaya başladı. Yetkili servisi aradım, 30 Kasım'da yetkili servis geldi. Kombiyi görmeden sözlü anlatımım ile arızayı hemen tespit etti. Yani sizin anlayacağınız, kronik arıza; servis geldi, hem de yanında kullanacağı yedek parçalar ile geldi. Kombiyi açmadan arızasının ne olduğunu adeta bildi, zira bir üst kattaki komşunun aynı marka kombisini de aynı arızadan dolayı 1 yıl önce değiştirmiş. Açtığında da aynen tahmin ettiği gibi çıktı. Kombideki hortumlar çatlamış ve deforme olmuş. Yeni alınan ve henüz iki yılı yeni dolan kombinin hortumlarının deforme olması kabul edilemez. Kaldı ki servisiniz yeni hortum olarak aynı marka ve aynı kötü kaliteli hortum takarak adeta 1,5-2 yıl sonrasına yeni randevu oluşturdu. Viessmann markasının güvenirliğine ve kalitesine hiç yakışmadı. Sağlam ve kaliteli olsun diye piyasada bulunan diğer markalardan daha fazla para vererek aldığım kalitesiz kombiye beş kuruşluk iki hortum takıp bir de temizlik yapan yetkili servisiniz benden 4000 lira gibi afaki bir para aldı. Yapılan tamir ve takılan borularla ilgili de herhangi bir fatura ya da servis fişi vermedi. Kısacası her yeriniz kalite, elinize düşeni de çok kaliteli öpüyorsunuz. Viessmann mı, bir daha tövbeler olsun ne alırım ne de aldırırım. Kalitede değil ama insanları dolandırmada bir numarasınız.

02 Kasım 2024 09:19 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş.

04 Kasım 2024 13:25

04 Kasım 2024 13:36

Sayın müşterimiz; Sizin memnuniyetiniz bizim öncelikli hedefimiz. Dilediğiniz zaman bizlere iletişim merkezimizden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş.

16 Mayıs 2024 15:47
Viessmann Kombi Kötü Malzeme Arıza
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Isı Kombi İle Soğukta Kalan Dedemiz Ve Bitmeyen Sorunlar!

09 Nisan 2025 02:07
Viessmann Isı Kombi İle Soğukta Kalan Dedemiz Ve Bitmeyen Sorunlar!
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Kış Gününde Kronik Sorunlu Kombi Mağduriyeti

25 Kasım 2024 19:17
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Kombi Hortum Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı

16 Aralık 2024 14:46