16 Mayıs 2024 15:47

Viessmann Kombide kötü malzeme sebebiyle arıza;
Aydın Efeler ilçesinde ikamet etmekteyim. 2022 yılında markanıza güvenerek evime bireysel kombi satın aldım. Yetkili servis aracılığı ile işletmeye alındı ve bugüne kadar kulandım. Geçtiğimiz gün kombinin su basıncı düşük olup alt vanadan su verdiğimde bir anda kombinin içinden şarıl şarıl su akmaya başladı. Yetkili servisi aradım 15 mayısta yetkili servis geldi kombiyi görmeden sözel şikayet anlatımımız ile yanında kullanacağı yedek parçalar ile geldi. Kombiyi açmadan arızasının ne olduğunu adeta bilgi ve yedek parçası ile geldi. Açtığında da aynen tahmin ettiği gibi çıktı. Kombideki hortumlar çatlamış ve deforme olmuş. Yeni alınan ve henüz iki yılı dolmayan kombinin hortumlarının deforme olması kabul edilemez. Kaldı ki servisiniz yeni hortum olarak aynı marka ve aynı kötü kaliteli hortum takarak adeta 1,5-2 yıl sonrasına yeni randevu oluşturdu. Viessmann markasının güvenirliğine ve kalitesine yakışmayan bir durum ortada.

Çağdaş
Çağdaş

Servis görevini yerine getirmiş. Takılan hortumlar aynı soruna yol açmayacaktır. İçiniz rahat olsun tüm işlemler ücretsizdir.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Kombi Hortum Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı

16 Aralık 2024 14:46