Kombi Ve Termostat Bağlantı Sorunları

22 Kasım 2024 17:05

1,5 sene önce almış olduğum Vitodens 100 kombi, Vicare oda termostatı ile sürekli bağlantı kopma sorunu yaşıyor ve düşük pil uyarısı veriyordu. Farklı sıfır 3 kutu pil denedim, yine düşük güç ve kurulumda sorun var diye program ikaz vermeye başladı. Ayrıca kombi üzerinde bulunan ekranda 574 koduyla arıza ikazı veriyor. Kombiyi aldığımdan beri sık sık aynı problemi yaşıyorum. 22.11.2024 günü saat 15:29'da çağrı merkezini aradığımda teknik ekibe yönlendireceğini söyleyerek bağladı, telefonu 28 dakika boyunca beklememe rağmen kimse açmadı telefonu. Akabinde tekrar aradığımda çağrı merkezi servis yönlendirelim teklifinde bulunuyor. Servis zaten geliyor. Geldiğinde genel merkezinizdeki mühendis ile görüşüp kombiyi uzaktan bağlantı ile internet üzerinden resetleyerek sorunu çözdüğünü söylüyorlar ama sorun ne diye sorduğumda bir açıklama yapamıyorlar. Arada olabileceğini söyleyip geçiştiriyorlar. Her servis geldiğinde kısa süreli Vicare sorunu çözülüyor fakat bir süre sonra yine kronik aynı sorunla karşılaşıyorum. Piyasanın çok üstünde paralar vererek güvenip aldığım marka bin pişman etti.

22 Kasım 2024 17:28 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en geç 2 iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Kombi Sürekli Arızalı Ve Servis Desteği Yetersiz

18 Eylül 2025 21:18