Vatan Bilgisayar Ürün Servis Sorunu

09 Nisan 2024 19:55

Silivri Vatan Bilgisayar'dan aldığımız iPad 5. Nesil tabletin açma-kapama tuşu arıza yaptığı için garanti süresi devam ettiğinden Vatan'a geri getirdik. Sorun burada başlıyor. Tablet KVK servisi ve Beşiktaş Apple Türkiye'ye gittiğinde iPad'in şarj kısmında arıza olduğu belirtilerek, 15 bin tl'ye aldığımız ürüne 17 bin tl tamir ücreti talep edildi. Müşteri hizmetleri garanti kapsamında olduğunu söylüyor ama bu saçma. 'Başım ağrıyor' diyorum, sanki başka bir yerime iğne vurulmuş gibi oldu. Ben tableti Vatan'a verdiğimde, serviste ya da Apple Türkiye'de sizin şarj aletini sokarken hasar vermediğinizi ben nereden bilebilirim? Bunu neden söylüyorum; Vatan'dan ürünü teslim alırken çalışanın soketi çıkarıp şarja taktığını gördüm. Alırken en pahalı, en kaliteli garantiyi, kaskoyu yaptıralım Vatan'da ama geri servis ve sorun çıktığında kesinlikle saçma bir sebep bulup, üründen daha fazla bir fiyat çıkarıp yapılmıyor. Tamir de yapılmadı. Değişim de yapılmadı. Hani Apple efsanesi var ya, sorun çıkarsa adamlar değiştiriyor filan; o reklamlar boşuna.

Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Orijinalliği Şüpheli Apple Ürünü Satmış

31 Ağustos 2024 13:53
Üzeyir sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan İpad Air'in Arızası Ve Garanti Kapsamında Destek Alınamaması

22 Ekim 2025 10:42
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 00:43

20 Kasım 2023 00:53
Vatan Bilgisayar Ve Gulf Sigorta Kasko Sigorta Oyunu
Vatan Bilgisayar Ve Gulf Sigorta Kasko Sigorta Oyunu
Sena sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 01:11

Vatan Bilgisayar Kategorileri