Uption İsimli Uygulama Paramı Kaybetti

Uption İsimli Uygulama Paramı Kaybetti
12 Ocak 2024 12:46

PayPal'daki paramı Uption ile çekmek istedim, başta müşteri temsilcisi bunun mümkün olduğunu söyledi. Buna güvenerek Uption'da hesabımı açtım ve transferi 1 Aralık 2023 günü gerçekleştirdim. Normalde 1 saat içerisinde hesaba geçmesi gereken para 8 Aralık 2023 tarihinde hesaba geçebildi. 13 Aralık 2023 tarihinde ise hesabımdan benim talimatım dışında 'Talimatlı işlem çıkışı' açıklamasıyla para kayboldu. En az altı-yedi kez müşteri temsilcisi ile görüştüm, hiçbir şekilde çözüm üretemediler. Çok kötü bir müşteri hizmetleri var, hiç kimse bir şey bilmiyor. Bu kadar arama yapmama rağmen kimse neden paranın kaybolduğunu söyleyemedi. En son görüştüğüm müşteri temsilcisi 4 Aralık tarihinde paranın iade edildiğini söyledi. Nasıl oluyor anlamıyorum. Bugün 12 Ocak 2024, param hala kayıp ve mağduriyetim hiçbir şekilde giderilmedi.

19 Ocak 2024 12:37 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Arda Bey sizin ile şikayetinizle ilgili görüşülmüş ve detaylı bilgi verilmiştir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili formu doldurarak veya UPT Müşteri Hizmetlerinden bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, UPT Müşteri Hizmetleri

Sonay
15 Haziran 2024 17:31
Uption'da Yaşadığım Sorunlar Ve Destek Eksikliği

Hesabım Askıya Alındı Paramı Çekemiyorum Açıklama Yapılmadı

Yaşar
02 Kasım 2025 15:51
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
27 Kasım 2024 14:34
Uption Ödeme Hatası: Binlerce Pound'un Akıbeti Belirsiz!
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
20 Şubat 2024 22:58
Nebi sonuçtan hiç memnun değil

Blokelenen Hesabımda Paramı Alamıyorum, Acil Çözüm Bekliyorum!

04 Temmuz 2025 13:31