Uğur Soğutma Uyarı Işıkları Üçü De Yanıp Sönüyor

30 Kasım 2023 10:34

Uğur dikey derin dondurucumun uc adet olan uyarı ışıkları sürekli olarak yanıp sönüyor. İçindeki gıda maddelerinde erime yok. Sanırım sogutma devam ediyor. Dereceyi 1'e getirdiğimde düzeliyor tekrar 4 konumuna alınca bir sure sonra aynı sorun oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

30 Kasım 2023 12:27 (Şikayetten 1 saat sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Karanka
Karanka

Aynı sorun benim başımada geldi bilgi amaçlı yazıyorum işten anlamıyorsanız önlem almadan elektrik işlerinden anlamadan ve de elektrik fişini çekmeden işlem yapmayın sorumluluk sizdedir. Benim yaptığım kontrol panelinin sağında ve solunda bulunan vidaları açıp baktığımda ya termostatın ya da ısı sensörüne giden kablonun takılı olduğu soket yerinden çıkmıştı taktım yerine düzeldi bu durumdan dolayı yeşil yanıp sönmesi elektriksel arızayı diğerlerine büyük ihtimalle sensör arızası idi sensör işini yapamadığındanda sürekli çalışıyordu dondurucu yardımcı inşallah sizlere de

Uğur Soğutma 7 Yıllık Dondurucum Soğutmuyor!

13 Mart 2024 06:03

Uğur Soğutma Kategorileri